Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ha egyre...

Mit lehet tenni ha egyre jobban átszellemülve egyre jobban azt érzem, hogy semmi keresnivalóm nincs itt a fizikai, anyagi világban?

Figyelt kérdés

#Élet, létezés, átszellemülés
2023. nov. 30. 17:03
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Bármilyen tevékenységet végzek, megvan ez az érzés. Emellett nem vágyok családra, vagy szerető, boldog párkapcsolatra pedig egyedülálló vagyok. Nem vágyok barátokra pedig nincs egy barátom sem. Nem vágyok jólétre vagy gazdagságra pedig nem élek jó anyagi körülmények között és pláne nem vagyok gazdag. Igazából nem vágyok már semmire itt, ebben a fizikai létállapotban.
2023. nov. 30. 17:09
 2/12 A kérdező kommentje:
Bocsánat talán pontosabb az a kérdés, hogy mi ez az állapot?
2023. nov. 30. 17:15
 3/12 anonim ***** válasza:
Depresszió.
2023. nov. 30. 17:21
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm 3-as a válaszod, azonban nem valószínű hogy depresszió. A depressziós embereknek a lelki- és gondolatvilága szétszórt és tele vannak negatív gondolatokkal és érzésekkel. Bennem viszont amolyan lelki harmónia és nyugalom érzet van, nincs bennem semmi negatív érzés vagy gondolat. Ha vannak is gondolataim, érzéseim, legfeljebb annyi hogy miért vagyok itt, miért élek, mikor teljes mértékben úgy érzem semmi keresnivalóm az anyagi, fizikai létsíkon, életben. Továbbá a depressziósok jó része, főleg aki mély depresszióban szenved, azoknak szuicid hajlamaik is vannak, bennem ilyen sincs.
2023. nov. 30. 18:16
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha helyes lány vagy, írj
2023. nov. 30. 20:28
 6/12 A kérdező kommentje:
5-ös, a kérdésemnek nincs túl sok köze a nemiséghez, amúgy meg nem nő vagyok.
2023. nov. 30. 20:32
 7/12 anonim ***** válasza:
Apátiának nevezik.
2023. nov. 30. 20:51
 8/12 A kérdező kommentje:
7-es, egy apatikus ember szintén tele van negatív érzésekkel és gondolatokkal, de minimum búskomorsággal, levertséggel. De ahogy írtam, nekem nincsenek ilyen érzéseim és ilyen problémáim. Illetőleg egy apátiában szenvedő embereknek valószínűleg vannak vágyai is, az apátiát pedig részben az okozhatja, hogy ezeket nem tudja megvalósítani és elérni, legyen az bármi. Nekem nincsenek ilyenféle vágyaim sem.
2023. nov. 30. 20:58
 9/12 anonim ***** válasza:

"Az apátia vagy közöny az érzelmek, az érdeklődés és a törődés hiánya. Egy indifferens állapot, amely az olyan érzések elnyomásával jár, mint például az aggodalom, az izgalom, a motiváció és a szenvedély."

Pedig te apatikus vagy.

2023. nov. 30. 21:03
 10/12 A kérdező kommentje:

#9 "Az apatikus embert annyira lekötik a saját gondolatai, hogy nem figyel kifelé, teljesen egykedvű, nem él benne cselekvésvágy."

Ahogy írtam, nekem nincsenek ilyen gondolataim és érzéseim, így nem szenvedek apátiában. Régen, sok évvel ezelőtt voltam, de az teljesen más volt. Most van egy lelki harmónia és lelki béke érzetem, egy apatikus embernek ilyen érzése, érzete nincs.

2023. nov. 30. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!