A fideszesek hogy lettek ilyen átszellemült szektások, hogy semilyen kritikát nem fogadnak el?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 27. 10:22
2/30 anonim válasza:
Mi van a másik oldallal? Láttál v. hallottál már olyan ellenzéki embert, aki elfogadta a kritikát?
3/30 anonim válasza:
Szerintem inkabb az ellenzekiek, egyis ismerösöm megosztott egy fdiesz logot par hete facebbokon, azlellenzeki szavazok egyböl ketetszedtek, kb annyival, ogy m1 akltale gymaostt, kepzetlen stbb..
4/30 anonim válasza:
A szektásság lényege az elszigetelődés. A fideszesek nem olvasnak/néznek/hallgatnak semmi érdemlegeset, csak amit Orbán parancsol. Teljes elszigetelődés a valóságtól -> szekta.
5/30 anonim válasza:
#4 ezt a bullshitet egymagad hoztad össze, vagy segített benne valaki?
6/30 anonim válasza:
Segítettek benne a fideszesek azzal, hogy rendszeresen demonstrálják amit leírtam.
7/30 anonim válasza:
Erre mentek rá Orbánék. A fideszt támogatni hit kérdése.
9/30 anonim válasza:
#6 és nem gondolkodtál el még azon, hogy lehet nálad van a hiba? ja és nem, nyugi, nem vagyok "szektás Fideszes" csak az emberi ostobaság amit leírnak, mindig bántja a szememet :)
10/30 anonim válasza:
facebookon a volt oszt. ismerőseim akik fideszfófiásak mind tanulatlan kb olyan sxinten vannak meg úgy is viselkednek mint az éjjel nappal budapest sztárjai egy az egyben mint ahogy fluor tomi meg társai. panelban laknak nagyon buták és csak 444 et olvasnak hőbörögnek mindenen ja de am nagyon okosnak hiszik magukat azt hiszik hogy ők a műveltek mert ezt sugallja nekik a 444 meg a többi propaganda bár azokat úgyse olvassák de azért tájékozottak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!