Mostanában melyik a legidegesítőbb reklám szerintetek?
"reklámban szereplő személy a kamera felé néz. Így egyenesen látod a szemét, tekintetét."
De ez miért olyan fura? Sokszor van, hogy a tévében valaki a kamerába néz...
Mert nekem zavaró a másik tekintetébe nézni.
Sima híradóknál ez nem jelent problémát, de ott nem is tölti be a videó nagyrészét a benne szereplő ember.
Filmeknél meg nem ezen van a hangsúly, hogy a nézőt vizslassa a szereplő.
Na, gyűlnek az alzától menekülők. :D Csak kár, hogy pont így fog megmaradni az a reklám, mert a negatív reklám is reklám. :(
"Sajnos sok van: Finish, Dimotec, Fizz, és még sorolhatnám..."
Ja, a finish a hülye versikéjével!... De azt szerencsére újravették. Közvetlenül a mandarinos nőcis előtt a finish hellozasa volt a leggazabb. Így most leszorult a második helyre nálam. 🙂
Rappelésnak azt a nyávogást nem mondanám. Azzal a reklámmal az a bajom, hogy milliószor nyomatják és ordít benne a nő. Eleinte nem volt vele úgy bajom, de így már unalmas.
A Finish reklám számomra csak szimpáln fura. Azok a pofák, amit vágnak közben...:D Gondlom dirakt az volt a koncepció, hogy hülyén nézzenek közben. A legidegesítőbbtől nálam nagyon messze van.
A Dimotec reklám nekem most nincs is meg, hogy az melyik...
A Fizz régen meg direkt tetszett. Csak aztán lett egy rövidített változat, amiből pont a "nyuszizz" részt vágták ki, ami a legjobb volt benne.
"Azok a pofák, amit vágnak közben..."
Hát mondjuk én nézni nem szoktam, csak hallom. Talán ezért is lehet, hogy a mandarinos nőcisről azt se tudom, hogy mit reklámoz egyáltalán... Nem mintha érdekelne. Nálam úgyis kontraproduktív a dolog: ha megtudom, hogy mit, már csak a nőci miatt se fogom megvenni. :)
Ahogy artam korábban és a büdös kutyaszagost nem értettem, hogy most a kutyákat akarják reklámozni, vagy mi a fenét. Direkt figyelnem kellett rá, hogy mi ez. Azt hiszem valami orrsprayt reklámoz.
A mandarinosban a csaj nekem bejön, aranyos, csak valóban nagyon erőltetett, mesterkélt a szituáció, amit eljátszatnak vele.
De ha már itt tartunk a "hódos bónusz" reklám se semmi! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!