Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mostanában melyik a legidegesí...

Mostanában melyik a legidegesítőbb reklám szerintetek?

Figyelt kérdés

okt. 14. 21:51
A kérdező szavazást indított:
A mandarinos nőcis.
Más, leírom.
Más, nem írom le.
16 szavazat
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
73%
Nem nézek tv-t, telefonon reklámblokkolót használok. Mutasd a mandarinos nőcit xD
okt. 14. 22:36
 2/39 anonim ***** válasza:
80%
Mindegyik reklám idegesítő mert mikor nézed a videót a fejedbe dob egy 30 mp-s reklámot.
okt. 14. 23:05
 3/39 anonim válasza:
51%
mind idegesítő de a legjobban azokat utálom amikben kaját reklámoznak és zabálnak benne, utálom nézni ahogy más eszik (nem csak a reklámokban) komolyan mondom az is kevésbé irritáló mikor egy táblát karcol valaki a körmével
okt. 14. 23:50
 4/39 anonim ***** válasza:
68%
Gym beam és a mosógatószeres Fluor Tamással.
okt. 15. 07:19
 5/39 anonim ***** válasza:
75%
Haribo gumimacik ugrálnak hopp hopp hopp és olyan rugipukik 😄
okt. 15. 07:46
 6/39 Kedves Vezető ***** válasza:
90%
Alza. Húú
okt. 15. 11:48
 7/39 A kérdező kommentje:

"Mutasd a mandarinos nőcit xD"

Örülj neki, hogy nem ismered! :)

okt. 15. 17:25
 8/39 anonim ***** válasza:
76%

A mandarinossal mi a baj? Engem egyáltalán nem idegesít, sőt kifejezetten tetszik benne a csajszi. Ennek a reklámnak a párja, a "büdös kutyaszagos" fura, felkaptam rá a fejem, mert először nem értettem mit akarnak reklámozni. De az sem idegesített.

Az éneklős, vinnyogós alzásnál rosszabb szerintem nincs. És nem unják meg, évek óta nyomatják folyamatosan. Pont a reklámjuk miatt soha nem vettem és elvből nem is fogok onnan venni semmit. Akkor sem, ha ingyen adják.

okt. 15. 19:19
 9/39 anonim válasza:
77%
Sajnos sok van: Finish, Dimotec, Fizz, és még sorolhatnám...
okt. 16. 00:11
 10/39 A kérdező kommentje:

"A mandarinossal mi a baj?"

Túljátssza. Annyira mű...

okt. 16. 06:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!