Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mostanában melyik a legidegesí...

Mostanában melyik a legidegesítőbb reklám szerintetek?

Figyelt kérdés

okt. 14. 21:51
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
78%
Magne B6 és Somat reklám, Alza, Beliani és az Euronics reklámban az a sipákolós nő.
okt. 23. 18:58
 32/45 anonim ***** válasza:
100%
Az ordítozós Sáris fogkrémes. Soha nem értem azt a reklámot miért kell benne ordibálni. Meg azt a Sárit is honnan szedték... nem túl dekoratív.
nov. 9. 17:15
 33/45 A kérdező kommentje:
Közben a mandarinosat újra felvették. Ha eleve ilyen lett volna, valószínűleg fel se tűnik a többi között, de az eredeti nagyon idegesítő volt.
nov. 9. 17:18
 34/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, nekem ez az új is fura. Menniy idős lehet az a csajszi, max. 30?! És az ezredforduló környékén nem látott soha mandarint, nam tudta hogy kell megenni és a nagybácsijának is külfülrdől kellett becsempésznie? Nekem emiatt nem hiteles a történet?
nov. 9. 17:46
 35/45 A kérdező kommentje:
Hát igen, azért nem szerettem meg, azt nem mondom. De így már legalább nem akarja elbőgni magát. :)
nov. 9. 19:32
 36/45 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a Sárisra én is úgy figyeltem fel, hogy sokszor háttérben ment a tévé, azán néztem, hogy mi a fene ez az ordítozás?! :D

Amúgy lehet hogy pont ez volt a célja a készítőknek is.

nov. 9. 21:27
 37/45 A kérdező kommentje:
Ja, mint az alzásoknak...
nov. 9. 21:57
 38/45 anonim ***** válasza:
100%

Engem most az árukereső reklámja kezd idegesíteni, amiben két túlkoros csaszi ugrándozik idétlenül.

Alapvetően nem lenne baj vele, csak az kezd egyre zavaróbb lenni, hogy 20 percenként minden reklámblokkban leadják, nyomatják orrba-szájba.

nov. 29. 17:56
 39/45 anonim ***** válasza:
100%

Amit mostanában nyomnak: mikor először hallottam csak a háttérben ment a tévé. De megfordultam, mert mondom mi az isten ez az ordibálás?! Ilyen női hátakat mutogatnak. Csontost meg hurkást is. És egy nő közben azt ordibálja, hogy gedi-gedi-gedi-gedi.

Sokszor nyomatják, de még egyszer nem tudtam végignézni, hogy miről szól. Valami borzalom! Nem tudom ki volt az a kreatív-barom, aki ezt kitalálta... Nagyon idegesítő!

jan. 24. 19:43
 40/45 agocsbenedek ***** válasza:
73%
Az én agyamat az algoritmus mindig a Hero Wars nevű játék reklámjaival bombázza.
febr. 7. 19:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!