Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Melyik a legidegesìtőbb, és a...

Cukikutyus kérdése:

Melyik a legidegesìtőbb, és a legjobb reklám a tévében?

Figyelt kérdés
Ti melyiket utáljátok a legjobban? Vagy melyiket szeretitek?

2020. febr. 25. 21:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Utálom: "Hello,Ákos vagyok" hülyegyerekes Orbit reklám.

Szeretem: igényesebb autóreklámok(pl.Mazda), meg az új Libero reklám a cuki baba miatt. :D

2020. febr. 26. 20:31
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :) A rágós reklámot én is utálom,meg azt a Ford reklámot is,amiben ugrálnak,futkosnak,annak főleg a zenéjét nem bírom.Továbbá a Tantum Verde és a Mekis reklám azzal a buta fejű göndör csajjal...

Viszont a Cofidis reklámok nagyon ötletesek,jót nevetek rajtuk,főleg a shoppingolós pasin :D

2020. febr. 26. 21:37
 3/5 anonim válasza:
100%
Tokre idegesito a rengeteg koromgomba huvelygomba,labgomba reklam!!Amikor eszek valamit a tv elott-tutira azok mennek..Humoros a nagydarab ficko Aki vigyaz a kicsire- hogy me legyen csunya budos a popsija-azon szoktam mosolyogni.
2020. aug. 7. 07:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

3as

Igazad van! Minden reklámblokkba kell egy menstruáló vagy gombás nő, vagy lábgombás stb..

Amit irtál szerintem is cuki. :D

2020. aug. 7. 13:10
 5/5 A kérdező kommentje:

A pávatollas csávó a Möbelix reklámban egyszerűen undorító,és bazi sokszor adják.

Nem fordul fel a gyomra annak,aki ezt engedélyezte ...:/

Továbbra is nálam a Cofidis a nyerő,nagyon öteletes.

2020. szept. 3. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!