Néz még valaki tévét egyáltalán? Ha igen, akkor miért?
Figyelt kérdés
aug. 1. 21:31
11/12 anonim válasza:
Mi asszonnyal decemberben megnéztünk egy híradót poénból és megint azon gondolkozom, hogy meg kellene nézni, de persze azt is csak netről, mert fogalmam sincs hogy működik a kábel TV beltéri egysége, évek óta nem használtuk. Egyébként csak streaminget nézünk. 40F
12/12 anonim válasza:
Persze. Kajáláshoz mindig nézek tévét. History, Comedy, Cool, V6, stb. Reklámnál ugrás máshova. Híradókat is szoktam. Válogatott meccseit nagyképernyőn M4-en. Olvasom a teletextet, ami pont olyan, mint a 80-as években volt. :-D Akkor az volt a hírportál, kincs volt egy teletextes tévé. Kézen-közön szereztem a Videotonból teletext-modult a tévémbe... :-) Tulképpen annyi a változás a 80-as évekhez képest, hogy az al-lapokat nem kell kivárni, mert leszedik a tévék és léptethetők, illetve az egész teletextet leszedik, nem kell az oldalakra várni. De a formátum-kinézet az ugyanaz. Nagyon retro-coool. :-)) Nekem valahogy nem jön be, hogy laptopon vacakoljak híroldalak vagy bármi nézésével. Arra való a tévé meg a 100 csatorna. Odakapcsolok, és nézhetem a CNN-t nagyképernyőn, azonnal. Hogy ne tűnjek teljesen múltban ragadtnak, van sorozat, amit viszont mondjuk RTL+on nézek, (ami majdnem) reklámmentes, praktikus, mert nem kell felvennem, és ott lehet folytatni, ahol abbahagytam, ehhez, csak erre a célra, van egy kis laptopom nagytévére kötve ott, ahol ezt nézni szoktam. Ez nem macerás, elindítom, aztán mintha tévéadást néznék. De kajáláshoz ez nem menne, ott váltogatni kell a csatornákat. (F50+ informatikus)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!