Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van itt még olyan aki egyáltal...

Van itt még olyan aki egyáltalán nem néz tévét?

Figyelt kérdés

Mert nekem anno 5-6 éve elromlott, és mivel akkor épp nem volt pénzem megcsináltatni, ezért 1 hónapig TV nélkül voltam... aztán annyira megtetszett ez az új állapot, hogy azóta se nézek tévét!

Néha ugyan (interneten) bele tekintek a hírekbe, politikába, sportba, de olyanok, mint Benkő, Győzike, Heti Hetes, teljesen kimaradnak az életemből :)

Vannak még ilyen emberek, vagy csak én vagyok egy különc?

2010. jan. 2. 19:42
 1/7 anonim válasza:
Én egy hónapja öltöztem el, nincs az új helyen tv-m és egyenlőre úgy gondolom nem is lesz:) A számítógépet viszont annyit bámulom hogy bőven ellensúlyozom a tv-hiányt :(
2010. jan. 2. 19:53
 2/7 anonim válasza:
Én 4 éve lakom új lakásban, a tévé azóta a kamrában porosodik. Filmeket házimozi+projektorral nézek, és nagyon jó ez az állapot!
2010. jan. 2. 19:55
 3/7 anonim ***** válasza:

MIkor elköltöztem otthonról,nem volt tévém.fél évig,mig össze nem jöttem a pasimmal,neki volt...

De nem nézem,hiába van sokcentis elcédénk....:)))

Netezek,ami érdekel,itt megnézhetem...

2010. jan. 2. 20:05
 4/7 anonim ***** válasza:
8 éve tv-mentes vagyok, és sokkal szebb lett az életem: kirándulásokkal, olvasással, beszélgetésekkel, társasjátékkal... élettel teli :)
2010. jan. 2. 20:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Én sem szoktam nézni szinte soha tv-t. Ha be is kapcsolom, az este szokott előfordulni, de akkor is azért, hogy legyen min elaludni. :) Akkor is a Discoveryt vagy a Nationalt vagy egyéb ilyen ismeretterjesztő csatornát nézek. Azon vannak értelmes dolgok. Tehát filmeket, sorozatokat nem nézek. Filmet csak moziban vagy dvd-t szoktam. Ezenkívül minden ilyen nagy nézettségű show műsorok, mint a Csillag születik, Megasztár, stb.. kimaradnak az életemből. Mások meg emiatt csodabogárnak néznek, hogy nem vagyok képben azzal, hogy ki az a Tabáni István. (bár most már tudom) Híreket pedig a neten olvasok.
2010. jan. 2. 20:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Ritkán nézek tv-t.

És ha nézek akkor is Discovery-t vagy Comedy Central-t, ez a két elfogadható magyar csatorna van szerintem.

Sorozatokat, mint pl. Barátok Közt nem nézek, hanem külföldi, normális sorozatokat töltök le, filmet sem nézek, mert azokat is le lehet tölteni.

2010. jan. 3. 02:16
 7/7 A kérdező kommentje:

20:06

IGEN, ez az én életemre is igaz, előtte rengeteg időt pazaroltam én is tévézésre. Most helyette olvasok, sportolok, zenét hallgatok, és lám mennyivel jobb.

Bár igazság szerint engem is sokan csodabogárnak hisznek, hogy mi az, hogy nem tudom ki lett a Megasztár győztese, vagy hogy mit főztek a Hal a Tortán-ban :))))

2010. jan. 3. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!