Van itt olyan, aki úgy érzi, hogy az egész média egy nagy hazugság, ezért egyáltalán nem néz tévét?
Heló!
Nem nézek TV-t (csak akkor, amikor a Magyarországon vagoyk, és akkor isDiscovery vagy hasonló adók, esetleg film csatorna), mert a netne minden megvan, ami érdekel.
Midnegiyk hírcsatorna, elgyen az magyr, vagy külföldi, torzít. Egyik sem ad 100%-os képet. Neked kell kikukázni, és eldönteni, mi hasznos, mi hogy lehet...
Miért pont a tévét okolod (rádió, újság, internet oké)? Ha elzárkózol attól hogy többféle forrást is megnézz és csak egy felületet és azon belül is csak egy nézőpontot követsz, akkor azzal ugyanúgy torzítod a nézőpontodat és burokba zárod magad és korlátolt ember leszel. Például azzal hogy elutasítod a tévét, és csak valamilyen netes oldalt követsz, és akkor azon keresztül vagy manipulálva.
Mi lenne a tévé hibája? Gondolom nem az egész úgy, ahogy van. Egy értelmes ember képes megkülönböztetni a jót a rossztól, képes felfogni hogy amit lát az valóság vagy sem és aszerint feldolgozni a látottakat. Aki nem, az szokott elmenekülni és inkább nem néz semmit, mert fél vagy tudja hogy befolyásolják őt.
Én sem értem, hogy a TV-nek mi köze ehhez.
A média nem csak a TV-ből áll, és ahogy már írták több forrásból kell tájékozódni.
Neten sem csak a 444.hu-t vagy a 888.hu-t olvasom ( már amennyire olvasok egyáltalán híreket ), hanem egyéb hírportálokat is.
A TV-be meg én csak pár sorozatot, meg néha 1-2 filmet nézek, így egyáltalán nem érdekel hogy egyes csatornákon milyen hazugságokat mondanak.
Én. Régóta nem nézek tévét. Netes híroldalak hozzászólásokon szoktam olvasni, elég szomorú mennyi brainwash ember van az országban.Bármit elhisznek amit a média mond.
Nagy hazugság: ""tehetség"" kutató műsorok, ahol nem a ""tehetséget"" keresnek hanem, eladható ember(később belőlük lesznek a celebek) = magas nézettség.
Viszont az alábbi filmeket érdemes megnézni szerintem: Amikor a farok csóválja, 15 perc hírnév, Truman Show, A lovakat lelövik, ugye, Quiz Show, A komédia királya.
Nem kizárólag a tévéről szól a dolog, ma már sokkal inkább az internetről. Túl sok az információforrás.
szerintem is sok a szenny a teveben, de egyebkent a világban osszessegeben, aminek koze van ahhoz, hogy megkivand, hogy valamivel kérkedj. ezert hibas dolog azt gondolni, csak a sorozatok nezesevel nem vagyok befolyasolva. tilajdonkeppen nem letezik olyan, hogy abszolut fuggetlen, a kerdes inkabb az, hogy ertekes-e.
egEtertek az elottem hozzaszoloval, hogy rajtunk mulik, mit engedunk be es honnan tajekozodunk, am kevesen vannak, akik a szemetdombon ne csabulnanak el egy kidobott, de mergezett suti lattan. ugyanigy csak egy olyat ismerek, aki a telefonjat nem a kapcsolata rovasara nyomkodja. ezert en azt mondom, inkabb keruljuk a tevet, es menjunk, vagjunk fat, vagy beszelgessunk a csaladtagjainkkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!