Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Van itt olyan, aki úgy érzi,...

Van itt olyan, aki úgy érzi, hogy az egész média egy nagy hazugság, ezért egyáltalán nem néz tévét?

Figyelt kérdés
2016. nov. 14. 15:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Heló!

Nem nézek TV-t (csak akkor, amikor a Magyarországon vagoyk, és akkor isDiscovery vagy hasonló adók, esetleg film csatorna), mert a netne minden megvan, ami érdekel.

Midnegiyk hírcsatorna, elgyen az magyr, vagy külföldi, torzít. Egyik sem ad 100%-os képet. Neked kell kikukázni, és eldönteni, mi hasznos, mi hogy lehet...

2016. nov. 14. 16:01
 2/11 anonim ***** válasza:

Miért pont a tévét okolod (rádió, újság, internet oké)? Ha elzárkózol attól hogy többféle forrást is megnézz és csak egy felületet és azon belül is csak egy nézőpontot követsz, akkor azzal ugyanúgy torzítod a nézőpontodat és burokba zárod magad és korlátolt ember leszel. Például azzal hogy elutasítod a tévét, és csak valamilyen netes oldalt követsz, és akkor azon keresztül vagy manipulálva.

Mi lenne a tévé hibája? Gondolom nem az egész úgy, ahogy van. Egy értelmes ember képes megkülönböztetni a jót a rossztól, képes felfogni hogy amit lát az valóság vagy sem és aszerint feldolgozni a látottakat. Aki nem, az szokott elmenekülni és inkább nem néz semmit, mert fél vagy tudja hogy befolyásolják őt.

2016. nov. 14. 16:02
 3/11 anonim ***** válasza:

Én sem értem, hogy a TV-nek mi köze ehhez.

A média nem csak a TV-ből áll, és ahogy már írták több forrásból kell tájékozódni.

Neten sem csak a 444.hu-t vagy a 888.hu-t olvasom ( már amennyire olvasok egyáltalán híreket ), hanem egyéb hírportálokat is.

A TV-be meg én csak pár sorozatot, meg néha 1-2 filmet nézek, így egyáltalán nem érdekel hogy egyes csatornákon milyen hazugságokat mondanak.

2016. nov. 14. 16:17
 4/11 anonim ***** válasza:
70%
Én nagyon ritkán tévézem, de nem csak a hazugság része miatt. A műsorok 95%-a szenny(a maradék 4-ről meg lemaradok, az 1%-ot ritkán el tudom csípni), az ötpercenkénti tíz perc reklámról nem is beszélve. Filmet meg minek nézzek, ha neten elérhető, és nem szakítják meg?
2016. nov. 14. 17:09
 5/11 anonim ***** válasza:

Én. Régóta nem nézek tévét. Netes híroldalak hozzászólásokon szoktam olvasni, elég szomorú mennyi brainwash ember van az országban.Bármit elhisznek amit a média mond.

Nagy hazugság: ""tehetség"" kutató műsorok, ahol nem a ""tehetséget"" keresnek hanem, eladható ember(később belőlük lesznek a celebek) = magas nézettség.

2016. nov. 14. 17:37
 6/11 A kérdező kommentje:

Viszont az alábbi filmeket érdemes megnézni szerintem: Amikor a farok csóválja, 15 perc hírnév, Truman Show, A lovakat lelövik, ugye, Quiz Show, A komédia királya.

Nem kizárólag a tévéről szól a dolog, ma már sokkal inkább az internetről. Túl sok az információforrás.

2016. nov. 14. 19:48
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem elképesztően sok hazugság van benne. Mindent és mindenben nem lehet hazudni,(mert egyből kilóg a lóláb - de, még ilyenbe is "beleesnek") de amiben és amit lehet, az náluk tutira megvan. Nézd meg mindjárt a fotókat, amik megjelennek. Mindenki (főleg a nők)úgy agyon vannak "fotosopolva", hogy az anyjuk sem ismer rájuk.
2016. nov. 15. 11:00
 8/11 anonim válasza:
Van. A fizeSS maffia tolja a propagandát minden szarról. Sorozatokat nézek, mást nem.
2016. nov. 16. 09:20
 9/11 anonim válasza:

szerintem is sok a szenny a teveben, de egyebkent a világban osszessegeben, aminek koze van ahhoz, hogy megkivand, hogy valamivel kérkedj. ezert hibas dolog azt gondolni, csak a sorozatok nezesevel nem vagyok befolyasolva. tilajdonkeppen nem letezik olyan, hogy abszolut fuggetlen, a kerdes inkabb az, hogy ertekes-e.

egEtertek az elottem hozzaszoloval, hogy rajtunk mulik, mit engedunk be es honnan tajekozodunk, am kevesen vannak, akik a szemetdombon ne csabulnanak el egy kidobott, de mergezett suti lattan. ugyanigy csak egy olyat ismerek, aki a telefonjat nem a kapcsolata rovasara nyomkodja. ezert en azt mondom, inkabb keruljuk a tevet, es menjunk, vagjunk fat, vagy beszelgessunk a csaladtagjainkkal.

2016. nov. 18. 12:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Mint a 4-es és az 5-ös. Már vagy hat éve be sem kapcsoltam a TV-t.
2016. nov. 22. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!