Néz még valaki tévét egyáltalán? Ha igen, akkor miért?
Figyelt kérdés
aug. 1. 21:31
1/12 anonim válasza:
40 fölöttiek egész biztosan, de legalább megosztva a nem lineáris szolgáltatókkal. A nyugdíjasok nagy többsége garantáltan, ott megvan a generációs különbség és technológiai lemaradás is.
2/12 anonim válasza:
40 feletti vagyok, de nem nézek tv-t. Na meg rengeteg olyat ismerek, aki fiatalabb korban, vagy gyerekként néz tv-t.
3/12 anonim válasza:
Én elalvás előtt szoktam valami rajzfilmet nézni, ahogy jelenleg is :D Ezen kívül másra nem használom. 18L
4/12 Kedves Vezető válasza:
Netflix, Hbo, Yt, Apple stb streamingek miatt.
Az idősebbek meg az oldschool Tv élvmény miatt, hírek, "esti film", stb.
6/12 anonim válasza:
Valamiért csak gyártják folyamatosan a készülékeket.
7/12 anonim válasza:
miért olyan kardinális ez a kérdés?.... amúgy vagy 40x megkérdezték már... olvass vissza
8/12 anonim válasza:
Én pl. nézek 26 évesen. Egyrészt sportot, másrészt néha híreket, politikai műsorokat (bár a covid alatt erről részben leszoktam). Néha ismeretterjesztő műsorokat, természetfilmeket is. A legtöbbször pedig afféle háttérzajként, hogy ne érezzem magam olyan magányosnak, illetve hogy szóljon valami, amikor valamit csinálok, dolgozom (a zenehallgatás zavar ilyenkor, de a tv nem). Ilyen célból általában az 1000. Agymenők vagy Jóbarátok ismétlés megy, esetleg Columbo, Monk, Sherlock Holmes, Sütimester, Zálogcsillagok, ilyesmik.
9/12 anonim válasza:
Sajnos streamingen javarészt divatos tartalmak érhetőek el, nem igazán látom, hogy a dokumentumműsorok tolonganának a kínálatban. Van olyan tartalom amit csak lineáris tv-n kapsz meg.
10/12 anonim válasza:
Sportot nézek és a Dunán szoktak lenni régebbi jó filmek-és nincs reklám. Jók az ismeretterjesztők is, reklámnál azonnal elkapcsolok. Ha esetleg olyan műsor van, amit mindenképpen megnéznék, de nem jó az időpont, vagy várhatóan rengeteg lesz a reklám, akkor felveszem és amikor lejátszom akkor a reklámokat átpörgetem. Ilyen pl a UFC, ahol 3-4 óra egy élő adás és ebből összesen kb 1 óra a harc, a többi csak duma és reklám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!