Varga Irént miért nem juttatták tovább az X-Faktorban?
Figyelt kérdés
Szerintem szuperül előadta a saját dalát, és további sikeres dalokat készíthettek volna vele.2022. szept. 17. 22:24
2/7 anonim válasza:
Nem tudják elviselni hogy ő a legjobb!!!
4/7 anonim válasza:
Mert fizetett vendégelőadó, mint Hörcher László...
5/7 anonim válasza:
Valóban érdekes volt a maga módján és nem volt botrányosan rossz. Voltak nála sokkal gyengébbek is a műsor történetében, akiket akár trollkodásból is továbbjuttatták.
Én annak örülök, hogy végre láttam, hogy ki a fene az a Varga Irén. Sokszor hallottam emlegetni, de dunsztom nem volt róla, hogy ki az.
6/7 anonim válasza:
Azért egy normális ruhát ráadhatott volna az RTL! Igy a kihizott hasában "gyönyörködhettünk". Nem mondom, páratlan látvány volt.
7/7 anonim válasza:
Eleve egy mocsok húzásnak tartotam azt, hogy az RTL hagyta szerepelni, annak ellenére, hogy köztudott az értelmi sérültsége, illetve, a gondnoksága.
Szerencsétlen nem fogja fel, hogy csak azért bátorítják, mert nevetni akarnak rajta, mivel mentálisan beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!