Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Zámbó Krisztiánt hogy juttatta...

Zámbó Krisztiánt hogy juttatta tovább az zsűri a legelején az X faktorba?

Figyelt kérdés
Hiszen egyértelműen hallható hogy az énekléshez nincs hangja ehhez még "szakvélemény" se kell!

#Zámbó #Xfaktor.Krisztián
2012. nov. 22. 12:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
"ZÁMBÓ"=sok sms= sok pénz.
2012. nov. 22. 13:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Jah .

Csávó bejön aszongya :

- Zámbó Krisztián vagyok és azért jöttem mert ki szeretnék törni az apám árnyékából.

- És mit énekelsz ?

- Bukott diák ( OMG -.- )

2012. nov. 22. 13:53
 3/10 anonim ***** válasza:

Az a kérdés, hogy akkor valóban élőben énekelte az apja dalát, vagy igaz a pletyka és a "javított" CD-jéről ment, ő csak tátogott hozzá?!

Érdemes megkeresi a Youtube-n.

http://www.youtube.com/watch?v=vEmJO873tWE

Egyre inkább az a gyanúm, hogy ez az igazság.

2012. nov. 22. 16:04
 4/10 anonim ***** válasza:

A tehetségével jutott tovább, semmi mással, csatlakozzatok:

[link]

2012. nov. 23. 21:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Van neki hangja, múltkor már eltalálta talán az összes hangot, na! De #4-es!! A "Jimmy Fia Krisztián" az lenéző szerintem. Lenézően kezdték el használni. Azért, mert hogy tudod, mondják, hogy az édesapjának (RIP), meg a nevének köszönhetően jutott tovább, mert hogy akik apjának rajongói, ők juttatják mindig tovább. Meg hát nem tudom, hátha a döntőig tényleg teljesen össze tudja szedni magát, most eddig nem juttatnám a döntőbe.
2012. nov. 23. 22:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Ma este elképesztően jó volt a Voice, jobbnál jobb énekesek, fényévekkel jobb, mint ez a karaoke-szintű X-Faktor. Egyébként ma már megjelent az is, hogy az X-Faktor sztárvendégei MINDEN ESETBEN tátikáznak! Senki nem énekel élőben, csak a versenyzők. Vagy ők sem?
2012. nov. 23. 23:13
 7/10 anonim ***** válasza:

#6-os, ezzel vitatkoznék:P

http://www.youtube.com/watch?v=Y8tv9d4Eza8

<3 <3

2012. nov. 23. 23:18
 8/10 anonim ***** válasza:

Mert sajnos az X-faktornak is kell a pénz. És ezt az ifjú Zámbika biztosítja neki, ezért szinte tuti, hogy az utólsók között esik ki, de ha meg is nyerné, azzal hatalmas botrány törne ki.

De én most nézem, és láthatjátok, párbajhelyzetbe került.

2012. nov. 24. 22:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Kiesett!!!

Kiesett!!!

Kiesett!!!

2012. nov. 24. 22:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Éljen Stone! Leénekelte a duettban. Majdnem kimondta a Malek Miklós, hogy suszter maradjon a kaptafánál, Zámbó Krisztián énekelje a haknikon az apja dalait, az a neki való.
2012. nov. 25. 01:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!