Mi a véleményetek a csillagszületik 4 továbbjutójáról? Ti kit juttattatok volna tovább?
A THATS ALL B-BOYS FLAVA szerintem nagyon rossz volt.
Igazából nekem tetszenek a továbjutók, Mr. Joe-nak nagyon örülök meg az Everdance-nek, az a gyerek aki Máté Pétert énekel állandóan, oké jó hangja van de olyan mű a gyerek, nagyon erőltetett... a harmónikás is jó volt végülis, de pl az operát éneklő manuszt akinek szintén nem jut eszembe a neve, őt én még tovább juttattam volna.
nekem Mr Joe
László Attila
Bogi (nem tudom hirtelen a keresztnevét)
voltak a kedvenceim
Negyediknek talán Mc Gyufát juttatam volna tovább..
De az Everdance is tetszett.
A harmonikást nem csíptem annyira..
Tehetséges meg minden de annyira nem jött be.
Igazából, amikor meghallottam, hogy Mr. Joe továbbjutott, már nem érdekelt a többiek állása :D Ő a kedvencem az első pillanattól fogva.
Amúgy szerintem Kolosnak is ott lenne a helye, színt vinne a műsorba, őt sajnáltam. De ha jövőhéten bejut az a mentalista gyerek, én kikelek magamból, esküszöm... Márpedig van egy olyan érzésem, hogy bent lesz. Eh...
Bogi is megérdemelte volna,d e vele az a helyzet, hogy vannak fellépései, már befutott.
Tehát az én sorrendem:
-Mr. Joe
-Bogi
-a testépítős operát éneklő
-Kolos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!