Szerinted is a nézettség miatt juttatják ezeket az embereket tovább a megasztárba?
Figyelt kérdés
Genya-marha nagy tehetségnek nyilvánítják, közben meg tucat hangja van
az a nem magyar csaj (nem tudom a nevét)-bár jó a hangja, olykor azért elcsípni egy-két hamiskás hangot
11éves pici lánykák-őket alapból felesleges döntőbe tenni, mivel ha vége a műsornak pont úgy eltünnek mint az előző szériából a kis csaj (már a nevét sem tudom) amúgy meg még elég hamisan énekelnek ezek a gyerekek, van még hova fejlődniük. Bár az kétségtelen, hogy a korosztályukhoz képest csoda szép hangjuk van.
Szerintem a felsorolt személyeket a nézettség miatt tették döntőbe, hogy a furi emberekkel kiüssék az x-et! Szerinted?
2010. szept. 15. 17:21
31/31 anonim válasza:
Igen. Nem a tehetség a döntő szempont, hanem a nézettség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!