Szerinted is a nézettség miatt juttatják ezeket az embereket tovább a megasztárba?
Genya-marha nagy tehetségnek nyilvánítják, közben meg tucat hangja van
az a nem magyar csaj (nem tudom a nevét)-bár jó a hangja, olykor azért elcsípni egy-két hamiskás hangot
11éves pici lánykák-őket alapból felesleges döntőbe tenni, mivel ha vége a műsornak pont úgy eltünnek mint az előző szériából a kis csaj (már a nevét sem tudom) amúgy meg még elég hamisan énekelnek ezek a gyerekek, van még hova fejlődniük. Bár az kétségtelen, hogy a korosztályukhoz képest csoda szép hangjuk van.
Szerintem a felsorolt személyeket a nézettség miatt tették döntőbe, hogy a furi emberekkel kiüssék az x-et! Szerinted?
Ezek hamar le fognak morzsolódni.Genya szerintem semmi extra.A londoni csajt azért fogják kiejteni, mert nem tud magyarul(hiába van gyönyörű hangja, csak Mo.-n vagyunk).A kislányokkal az a helyzet, amit te is írtál.
Számomra az igazán tehetségesek egy része visszalépett(Soho music band, Petruska András), a többinek pedig szurkolok.(K.S. András, Lakatos Yvette)
Az x-be is van pár érdekes, akit én alapból nem engedtem volna tovább.
Most pontosan nem emlékszem névre, de most fogom megnézni a 3. válogatót(még nem láttam), akkor visszanézek a régebbiekre is, és majd leírom pontosan kire/kikre gondoltam.Bár már eldöntötte a második válogató, hogy az x-et fogom nézni, mivel a kedvenc énekesem is benne van:D
Igazából, sok átlaghangút (ezt úgy értem, hogy szép-szép, de semmi extra, engem nem érint meg) engedtek tovább, főleg lányokból.
ki a kedven énekes? :D tippelek: az a lökött srác, aki olyan furin táncol? mindenki azért rajong, csak ezért tippelek rá.
http://www.youtube.com/watch?v=NqdmT2jhjKY
a 3. válogatón aki énekelte a Cserháti dalt, hát attól is mindenki hanyatt esik, meg én is ríttam, sokan mondják ezt. Szerintem meg csak azért hatódott meg Keresztes I. is, mert Cserháti egyik legszebb dala volt, és az emléke miatt. Ha valamelyik pörgős számát énekelte volna, tuti nem lenne elájulva tőle a "világ" :D Tök átlagos hangja van...
Nem, nem ő a kedvencem, de ő is durván nyomja.:D
Ő már rég énekes, Vastag Csaba.Bár a válogatón elég színpadias volt és nem épp a legjobb dalt választotta (szerintem), imádom a hangját, gyönyörűen énekel például lassú számokat.
A Cserháti dalra már kíváncsi vagyok nagyon, eddig azért nem néztem meg, mert egybe akarom megnézni a válogatót.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!