Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerinted is a nézettség...

Szerinted is a nézettség miatt juttatják ezeket az embereket tovább a megasztárba?

Figyelt kérdés

Genya-marha nagy tehetségnek nyilvánítják, közben meg tucat hangja van

az a nem magyar csaj (nem tudom a nevét)-bár jó a hangja, olykor azért elcsípni egy-két hamiskás hangot

11éves pici lánykák-őket alapból felesleges döntőbe tenni, mivel ha vége a műsornak pont úgy eltünnek mint az előző szériából a kis csaj (már a nevét sem tudom) amúgy meg még elég hamisan énekelnek ezek a gyerekek, van még hova fejlődniük. Bár az kétségtelen, hogy a korosztályukhoz képest csoda szép hangjuk van.

Szerintem a felsorolt személyeket a nézettség miatt tették döntőbe, hogy a furi emberekkel kiüssék az x-et! Szerinted?

2010. szept. 15. 17:21
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
kicsit túlzásba vitte magát a Csabi :D de azért meg vagyok elégedve a hangjával továbbra is, és elég szar dalt választott, mert én speciel utálom amit énekelt :D majd olvasgasd a youtube hozzászólásokat a Cserháti dalnál, már azért utálom a csajt, mert mindenki jajj de szép, én is sírtam....:D
2010. szept. 15. 18:33
 12/31 anonim ***** válasza:

Igen, az öccse is nagyon tehetséges, ha Csaba is kicsit visszafogottabb lett volna, sokkal jobb lett volna.Én is popdarálós korszakban figyeltem fel rá, és mindig el akartam menni koncertjére, miután megszűnt a műsor.Örülök, hogy ismét látom a tv-ben.:D

Na mostmár megnézem azt a csajt, hogy milyen, utána írok.

2010. szept. 15. 18:40
 13/31 A kérdező kommentje:
na most nézem, hogy van aki azt hitte, hogy ez a Cserháti hangja. Hát nem tudom...szerintem bármelyik pörgős dalát énekli, nem lennének így elájulva. Csak a meghatódottság beszél a többségből. Mondjuk a Keresztes is azt mondta, hogy attól függetlenül,hogy szép hangja van a csajnak, neki is Cserháti jutott eszébe, hogy ilyen fiatal volt, és szép ő is mikor kezdte a pályafutását stb. stb.
2010. szept. 15. 18:47
 14/31 A kérdező kommentje:
amúgy az x zsürit jobban bírom, szórakoztatóak. Főleg Feró :D
2010. szept. 15. 18:56
 15/31 anonim ***** válasza:

Na megnéztem.Szívesen meghallgatnék tőle egy másik számot, mert erről(nem a hangjáról) nekem is Cserháti jut eszembe, mint sokaknak, ez pedig elfogultságot szül.Nem mondom, hogy nincs jó hangja, de nála is azt érzem, hogy nem igazán érint meg, egyes énekeseknél pedig beleborzongok olyan érzéssel adják át.

Te még nem is mondtad, neked ki a kedvenced?(x faktor, megasztár)

2010. szept. 15. 18:57
 16/31 anonim ***** válasza:
Feró nagy arc, többieket nem csípem, megából csak és kizárólag Presser.Na nekem ő is olyan, hogy nincs az a húdejó hangja, de a Nagy utazás című számán a mai napig el tudom magam sírni, olyan érzéssel adja át.
2010. szept. 15. 19:00
 17/31 A kérdező kommentje:

megából csakis Mr. Bikicsunáj :D

Őket szeretem: http://www.youtube.com/watch?v=LlLq-hkMCk8

főleg a kalapos csávó hangja tetszik.

x-ben a Janicsák Veronika hangja tetszik, meg a Németh Katica és az a srác aki továbbjutott a hallelujával, meg a srácok többsége azért jó szerintem. A múlt szombati adásban van egy pár, ők is tovább mentek, de a csajnak kifejezetten rossz a hangja, a srácnak viszont elég jó. A kérdésre, hogy mi lesz, ha szét szedik őket annyit mondott, hogy akkor ő is ki akar esni. PEdig kár lenne, mert a srácnak elég jó hangja van. A csaj nem ment volna tovább, ha nem a pasijával megy. Amúgy a megasztárba is van még pár srác akivel elégedett vagyok :D csak nem tudom a neveket.

2010. szept. 15. 19:07
 18/31 anonim ***** válasza:

Bikicsunáj a legnagyobb:DDDD

Neki nem kellett végigszenvedni a "játékot" már most is sztár. XD

A Hallelujah-s srác a másik kedvencem, Csabi mellett, de a többiek, akiket írtál ők is jók.

Úgy érzem, idén több tehetséges férfi van, mint nő.De ez csak az én meglátásom.

2010. szept. 15. 19:15
 19/31 A kérdező kommentje:
mega zsüriben a Mester Tomit nem igen bírom. De azért mert hazaküldte Tabánit, pedig őt nagyon szeretem. Meg amúgy is irritáló ahogy nyomatja a favoritját, mint anno a Király Viktort.
2010. szept. 15. 19:16
 20/31 A kérdező kommentje:
Egyet értek. Inkább az x faktort nézem, a megát a szünetekben szoktam. Már nem is nagyon vagyok képben a megasztárosokkal. Akiket felsoroltam a kérdésben azokat láttam pont, hogy döntőbe vannak. De a Street nem tudom, hogy hogyan áll.
2010. szept. 15. 19:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!