Szerinted is a nézettség miatt juttatják ezeket az embereket tovább a megasztárba?
Genya-marha nagy tehetségnek nyilvánítják, közben meg tucat hangja van
az a nem magyar csaj (nem tudom a nevét)-bár jó a hangja, olykor azért elcsípni egy-két hamiskás hangot
11éves pici lánykák-őket alapból felesleges döntőbe tenni, mivel ha vége a műsornak pont úgy eltünnek mint az előző szériából a kis csaj (már a nevét sem tudom) amúgy meg még elég hamisan énekelnek ezek a gyerekek, van még hova fejlődniük. Bár az kétségtelen, hogy a korosztályukhoz képest csoda szép hangjuk van.
Szerintem a felsorolt személyeket a nézettség miatt tették döntőbe, hogy a furi emberekkel kiüssék az x-et! Szerinted?
Azt hiszem ők is bent vannak.Neten azért követni fogom a megát is,de ha itthon vagyok, akkor biztos x faktort fogok nézni.
Mester Tamást én se szeretem, sőt.De Király Viktort sem.:D
én is neten fogok nézelődni mega ügyben :D Remélem az x faktor lesöpri őket, csak mert már kicsit uncsi, hogy legenda csak egy van, közben pedig az 5. szériát nyomatják :D
ja és remélem a valótlan világ is megbukik:D
Bikicsunáj tipikus esete :D A Daróczi Dávid állítólagos szeretője is jelentkezett a Való Világba, hogy bebizonyítsa nem hírnevet akart szerezni a szerető bejelentésével. Hát nekem pont az ellenkezőjét bizonyítja :D Még az első és a második széria jó volt, de már az is szar, mert mindenki tudja hogyan kell taktikázni, hogy a nézők rá szavazzanak.
Ami érdekes, hogy Oláh Ibolya is elég jó, mégse hallani róla. Ezek a sötét valóság só "tehetségek" persze műsorokat vezetnek, mondjuk nem mindegy milyet :D
Hát jah, érdekes dolgok ezek.Régen én is néztem vv-t meg bb-t is, még élveztem is.Na majd meglátjuk milyen lesz, ismerem magam, úgyis bele fogok nézni, túl kíváncsi vagyok ahhoz, hogy esélyt se adjak a műsornak. :D
Mikor kezdődik a VV?
Na hát még az milyen színvonalas műsor lesz:D
Úgy volt régen, hogy a Benkőből az Editnek is lesz valami showja, nem?
Legalább valami jó pasit raknának be, bár jelentkezni akkor sem jelentkeznék ilyenre,de legalább érdemes nézni:DD
Egyetlen jó műsor (szerintem) a showder klub.Na azt imádom!!!!
Hát jah, undorító.Fábry-t én valamiért nem annyira kedvelem, de a klubbos arcokat imádom.(Kiss,KAP, Kőhalmi, Benk, Hadházi.....)
Heti hetest nem láttam még egyet sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!