Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nagyon gáz dolog jelentkezni...

Nagyon gáz dolog jelentkezni a Megasztárba?

Figyelt kérdés

Már egy ideje fontolgatom, hogy jelentkezzek, mert elindíthatná a karrieremet zenészként, és ez az egyik álmom.

Azt hiszem, szerencsés vagyok, mert van tehetségem a zenéhez és énekléshez, több hangszeren játzsom, akár dalokat is írhatnék magamnak, de még lenne mit tanulnom/fejlesztenem.

Soha nem gondoltam magamat sztár-alkatnak, de mostanában már egy ideje úgy érzem, hogy menne, nem vagyok tehetségtelen, csúnya, vagy nagyon buta...

Egy ismerősöm szerepelt hasonló műsorban, és azt mondta, ha hosszú távon fenn tudom tartani a hírnevem, megérheti, de ha nem, akkor csak felesleges szenvedés.

Amitől félek: a szüleim nem nagyon támogatnák a dolgot, és szerintem a barátaim is furcsán néznének rám ezután, habár azt mondják, jó hangom van...

Huh, remélem mindent sikerült összeírnom, de a legfőbb kérdés: alapvetően ciki elindulni a Megasztárban? Nagyon leégetném magam azzal, ha mondjuk nem jönne össze (nem azért, mert nagyon sz*r vagyok, hanem csak simán nem jövök be a zsűrinek, vagy ilyesmi)?

Ja, és 17/L... Elég idős lehetek már hozzá, vagy várjak még? (igazából határesetnek érzem magam, változó...)

2011. aug. 19. 21:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
csak akkor gáz ha nulla angol tudással, béna hanggal, halandzsa szöveggel énekelsz
2011. aug. 19. 21:33
 2/13 anonim válasza:
szerintem igen:S
2011. aug. 19. 21:34
 3/13 A kérdező kommentje:
Angoltudással nincs gond, felsőfokú :D Énekhang közepes, de kis tanulással sztem sokat fejlődhetnék
2011. aug. 19. 21:38
 4/13 anonim ***** válasza:

olvastad hogy elhalasztotta a megaszárt a tv2?

most arra a feleségkeresős műsorra koncentrálnak amiben anyukák is lesznek

2011. aug. 19. 22:07
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen, olvastam, ezért írtam ki a kérdést, mert azt hittem, már lecsúsztam a lehetőségről, de kiderült, hogy mégsem...
2011. aug. 19. 22:15
 6/13 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz! A Megasztárban inkább nézik a tehetséget, a fejlődőképes énektudást, sem mint a külsőt és gazdag apuci pénztárcáját, és még csak vaknak sem kell lenni, hogy döntőbe juss.... Lásd Rúzsa Magdi mezítláb...

Mindenképp jelentkezz, csak nyerhetsz vele!! Ha most nem teszed meg, később bánni fogod. Így legalább tudod, hogy van-e esélyed, és nyugodt szívvel élsz tovább, hogy te megpróbáltad. Én szorítok neked!

2011. aug. 20. 10:35
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Akkor ideje elkezdenem gyakorolni :D
2011. aug. 20. 12:34
 8/13 anonim ***** válasza:

Azért arra számíts, hogy ha nincs valami szívszorító/döbbenetes háttérsztorid, ha nem olyan karaktert keresnek, amilyen Te vagy, és nem tetszik nekik a stílus, amit viszel, akkor elég csúnyán kirostállhatnak már az elején, és ez nem Téged minősít, hanem őket. :)

Ez sajnos minden hasonló tehetségkutatóra érvényes...

Példának okáért, egy barátnőm indult az X-Faktorban, el is jutott a zsűriig, de egyszercsak nem keresték már. Pedig a lány iszonyatosan tehetséges, több országos énekversenyen ért el első helyezést, nagyon jó hangja van, rengeteg stílusban megállja a helyét, és hiába...

Pedig simán verné majdnem az összes eddigi nyertest, bármelyik csatornát nézed...

2011. aug. 20. 13:45
 9/13 A kérdező kommentje:
Ezt tudom, és attól félek, hogy ha ezért esnék ki, akkor mindenki kinevetne, és azt gondolná, hogy azért dobtak ki, mert béna vagyok...
2011. aug. 20. 19:26
 10/13 anonim ***** válasza:
... és mióta foglalkozunk más véleményével?
2011. aug. 20. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!