Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nagyon gáz dolog jelentkezni...

Nagyon gáz dolog jelentkezni a Megasztárba?

Figyelt kérdés

Már egy ideje fontolgatom, hogy jelentkezzek, mert elindíthatná a karrieremet zenészként, és ez az egyik álmom.

Azt hiszem, szerencsés vagyok, mert van tehetségem a zenéhez és énekléshez, több hangszeren játzsom, akár dalokat is írhatnék magamnak, de még lenne mit tanulnom/fejlesztenem.

Soha nem gondoltam magamat sztár-alkatnak, de mostanában már egy ideje úgy érzem, hogy menne, nem vagyok tehetségtelen, csúnya, vagy nagyon buta...

Egy ismerősöm szerepelt hasonló műsorban, és azt mondta, ha hosszú távon fenn tudom tartani a hírnevem, megérheti, de ha nem, akkor csak felesleges szenvedés.

Amitől félek: a szüleim nem nagyon támogatnák a dolgot, és szerintem a barátaim is furcsán néznének rám ezután, habár azt mondják, jó hangom van...

Huh, remélem mindent sikerült összeírnom, de a legfőbb kérdés: alapvetően ciki elindulni a Megasztárban? Nagyon leégetném magam azzal, ha mondjuk nem jönne össze (nem azért, mert nagyon sz*r vagyok, hanem csak simán nem jövök be a zsűrinek, vagy ilyesmi)?

Ja, és 17/L... Elég idős lehetek már hozzá, vagy várjak még? (igazából határesetnek érzem magam, változó...)

2011. aug. 19. 21:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ha mások is azt mondják hogy jó a hangod akkor menj de ha borzasztó akkor is mer azokon sokat szoktam röhögni:)
2011. aug. 23. 09:59
 12/13 anonim válasza:
TISZTA GÁÁÁZ SÖÖT SZÁNALOM DE NEKED MÁRMINDEGY:D
2011. szept. 13. 22:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Te vagy az, Réti Nóra? :D
2012. febr. 12. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!