Squid game megszállottja lettem?
Jövő ilyenkorra meg már nem ezt fogod gondolni.
Nem, egyáltalán nem jó sorozat, még a koreaiakhoz képest se. Simán Koreába futott volna, akkor a középmezőnybe veszett volna el.
Egyedüli sikere, hogy Netflixre került fel és az emberek eddig nem találkoztak koreai filmekkel vagy sorozatokkal.
Attól még, hogy neked nem tetszik, másnak tetszhet. Plusz én már láttam koreai filmeket.
Én azt kétlem. Nem hiába tartja az 1. helyet.
Nagyon jó és ismert színészek vannak benne. Legalábbis Koreában, Lee Byung - Hun, aki a frontman szerepében van, Lee Jung-jae, mint Seong Gi-hun.
Ők ketten ha jól tudom a legnépszerűbb színészek Koreában. De Hoyeon Jung, mint Modell mint színésznő ismert, ebben is megjelent Kang Sae-Byeok szerepében.
Szerintem ők és a többiek egyaránt nagyon jól színészkedtek. Az alap történet is szerintem jól ki van találva.
Lehet, hogy te szerinted túl van hypeolva, de másnak tetszhet. Szerintem teljes mértékben megérddemli a hírnevét és a nézettséget amit kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!