Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szeretem a Trónok harca című...

Szeretem a Trónok harca című sorozatot sőt szinte a megszállottja lettem szeretnék egy pólót karácsonyra, lehet pólóműhelyben ilyet kérni?

Figyelt kérdés
[link] kedvencem a Starkok.:) Ilyet szeretnék szerintetek megoldható ?:)
2013. nov. 24. 13:44
 1/5 A kérdező kommentje:
18/L
2013. nov. 24. 13:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha viszel képet és kéred akk rárakják. Meg sztem biztos van olyan online pólóbolt is ahol lehet kapni ilyet.
2013. nov. 24. 14:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem biztos lehet, ahova én szoktam menni pólóért, ott Photoshoppal csinálják, az Amerika kapitányos pólómba nem kértem árnyékolást, egy mozdulattal kiszedte a csávó, biztos összeraknak neked egy ilyet :) Én is gondolkozok GoT-os pólón, de én inkább "Not a queen, a khaleesi" feliratút szeretnék :)
2013. nov. 24. 15:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Csak ne matricáztasd hanem rendesen festékkel csinálják, a matrica pár mosás után nekiáll szétrepedezni.

Én erre gondoltam, bár ehhez azért kicsit komolyabb elszántság kell, majd alszok még egypárat rá. :)

[link]

2013. nov. 25. 00:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen van: [link]

Én is úgy csináltattam, elvittem azt a képet, rávasalták a pólóra. Ha normálisan csinálják, akkor nem repedezik és nem jön le mosásnál.

2013. nov. 26. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!