Más is "megszállottja" az új babaruháknak?
Oooh, ne is mondd:)
Az én kis picurom egy éves, és imàààdom amikor kis meno szerkokban van, és gyujtom be az elismero kifejezéseket :)
Ahol élek, nincsenek turik, vagyis de , vannak, de sz@rok, és gyerekruha nincs. Egy honappal ezelott haza kellett, Pestre utazni melougyben az urammal, gyerkocot lepasszoltuk anyànak, szabadidonkben pedig sorra jàrtuk Pest turijait, meg voltam lepodve menyi van!!!
3!!!!! szatyor kis ruhàt vettunk neki( ebben van pàr kinai boltos darab is), és szebbnél szebb ruhàcskàk:)
Az uram nagy buszkén keresgélt neki, talàlt is egy angol focimezt 18 hos méretben, na azota ha mennek sétàlni, mindig azt kell hordania :)
Màr szervezek is egy baràtnommel egy pesti csajos hétvégét, mondtam is neki, a nevezetességeket letudom veled egy ora alatt, utàna megyunk turizni :D
Nálunk az anyukám megszállott, vadul turizik mindenhol!
Szombaton egy kék Adidas baseball sapkát talált a lányomnak(!). Kicsit fiús, de olyan édes!
Én meg inkább Vaterázok, Teszveszen vásárolok. Néha turizok is.
Már kidől a szekrényből a ruha (1,5 éves korig minden méret), de nem bírunk leállni! :D
Fél éves a lánykám.
Nektek is boldogat (+ jó turizást)! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!