Nem tudok ellenállni a babaruháknak, mindig kell vegyek valamit a babámnak, akkor is ha teli van a szekrénye, ti mennyit költötök babaruhára?
Szerintem te egy nagyon odaadó anya vagy, iszen mindent a babád érdekében vásárolsz, úgy hogy lemondasz a saját igényeidről. Meg kell találni az arany középutat ez ügyben is. Persze ha lesz kistesó, akkor nem vész kárba az a sok szép ruha.
Ha nekem lesz ababám én is mindig veszek majd neki valamit. Jó babázást!:)
Mi a sógornőmtől kapunk minden ruhát, mert pont kinövi az ő gyereke, amikor jó az enyémre, tehát nem kell vennem seemit. Mégis, amikor pl. a Tesco-ban járok, imádom nézegetni a kis rucikat, és sokszor elkap a kísértés egy-egy darab iránt. Ilyenkor szerencsére meg tudom győzni magam, hogy felesleges, és tudom hogy utána rosszul érezném magam, hogy elcsábultam.
Amióta megvan a pici, én is rá költök mindent, magamra szinte alig. Eddig pl. a DM-ben mindig az arckrémes részhez mentem, most eszembe se jut, a baba részt nézem nagy élvezettel :-)
Ugyanolyan örömet okoz nekem is, ha a fiamnak veszek valamit, mintha magamnak vásárolnék.
Én is ugyanígy vagyok, mint Te :)
Havi 17ezer körül költök ilyenekre. Tudom, hogy sok, sőt rengeteg, de már a férjem is elkönyvelte ezt az én hobbimnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!