39 hetes vagyok! Tegnap megittam 2 sört, mert nagyon megkívántam. Olyan jó hideg volt, hogy egyszerűen nem tudtam neki ellenállni! Amúgy nem nagyon szeretem a sört, de tegnap valahogy nagyon rákívántam! Nem lesz baja a babámnak ugye?
Szerintem se lesz baja, ne aggódj, mert az rosszabb!
Én is kívántam a sört terhesen, de én alkoholmenteset ittam. :)
2 üveg sör? Kissé sok. Én egy pohártól elbódulok. Nem hiszem, hogy használ neki, de nagy kárt biztos nem okoztál vele. Tényleg 2 üveg? Vagy csak két pohár?
40km
11:50-es vagyok. nem vész. Néha én is megittam egy pohárral. :)
Könnyű szülést.
40km
egészségedre! ha megszületett a pici kapsz egy pohár pezsgőt is! :)))
34htes
Egészségedre! Nem lesz semmi baj, ne aggódj.
Nekem mindig azt mondja a dokim, hogy minden este igyak meg egy kis pohár bort, vagy konyakot, mert nagyon jó izomlazító és jobban tudok aludni. És a terhesség vége felé pedig térjek át a sörre, mert segíti a tejtermelést.
És nem öreg alkesz a dokim, hanem alig 40es.
De én rá sem bírok nézni az italra, még az alkoholmentesre sem, mióta állapotos vagyok.
Ha megkívánod, igyál nyugodtan. Igyál a Babócád egészségedre! Igyál helyettem is egy kortyot. :-D
Könnyű szülést és boldog Anyaságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!