Alvás megszállott lettem. Más is van igy?
Figyelt kérdés
Mikor újszülött volt a lányom mindig lefeküdtem vele együtt hogy alhassak valamennyit.3 óránkénti kelés éjjel nappal stb. most már 7 hónapos és még mindig ezt csinálom nappal és este is.szeretnék este tv-ni vagy elleni a férjemmel de tiszta ideg vagyok hogy akkor mi lesz másnap ha nem alszok eleget.szinte mániákusan le kell feküdnöm.2013. febr. 22. 17:18
1/3 anonim válasza:
Szülés után én is sokat aludtam de most már nem.Valahogy hozzászoktam a kevesebb alváshoz.Meg itt van a háztartás amit meg kell csinálni tetszik nem.De ha időm engedi meg az ikrek is akkor délben lefekszek velük hétvégén a párom is.
2/3 anonim válasza:
Én is így vagyok csak kicsit rosszabb. Írtam én is ki már egy kérdést de nem jött semmi válasz. Pedig jó lenne valahogy helyre hozni.
3/3 A kérdező kommentje:
hát ezek szerint nekem se nagyon lesz válasz.Neked miért vagy mi rosszabb?
2013. febr. 24. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!