Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ki nézte az X faktort? ÉS...

Ki nézte az X faktort? ÉS melyik zsűrit nem bírod? és melyik az akit bírsz? Én nekem a Keresztes I. nem szimpatikus, de a Nagy Feró odavág.

Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat.!
2010. aug. 28. 20:50
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Tejfel Jenő :DDDD Imádom.
2010. aug. 28. 21:44
 32/36 anonim ***** válasza:
Nem gondoltam volna,hogy Keresztes Ildikó ,,ilyen,,szóval nem szimpi nekem.Am. a fiatal pasi Malek Miklós,Malek Anrea öccse.Feró a legjobb :D mikor azt mondta -nincs delegalább én vagyok a Nagy Feró lepottyantam az ágyról.lol :D
2010. aug. 28. 22:10
 33/36 anonim ***** válasza:
Nem értem hogy képes valaki nevetni azon a kijelentésen hogy "de legalább én vagyok a Nagy Feró". Szerintem ennél gusztustalanabb nincs. Legszivesebben odamennék és ráhánynék.
2010. aug. 28. 22:15
 34/36 anonim ***** válasza:
38%
Végre olyan emberek ülnek ott, akik értik a dolgukat, mivel szakmabeliek (nem úgy, mint pl. az a f*sz Friderikusz). Keresztes Ildi a legjobb, és egy szimpatikus ember!
2010. aug. 29. 10:00
 35/36 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudom mi bajotok van Keresztes-sel. Szerintem jó hangja van és jól zsűrizik és nem is néz ki rosszul. A Ferőt már régen is szerettem, jókat mond néha. A fiatal csávó egész jó pasi. Ki van még? Na, mindeggy. Én egyébként váltogatni szoktam a Megasztárt és az X factort.
2010. aug. 29. 10:16
 36/36 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem tökjó a zsűri és a műsor is jobban megvan szervezve mint a Megasztár. Végülis a Megasztár 1-2-3 még jó volt de aztán már elszarták. Szerintem az X nagyon jó. A műsorvezetők is jók. :)Ja és Keresztes Ildikóval sincs bajom. Én am. mindkettőt nézem. De sztem TV -ben a Megát fogom nézni mert az X faktrot megnézem neten. :D
2010. aug. 29. 11:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!