Ki nézte az X faktort? ÉS melyik zsűrit nem bírod? és melyik az akit bírsz? Én nekem a Keresztes I. nem szimpatikus, de a Nagy Feró odavág.
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat.!2010. aug. 28. 20:50
11/36 anonim válasza:
Azt hittem Nagy Feró idegesítő lesz, de nem. A zsűri jófej. Szerintem, kb. egy szinten van a Megasztárral.
12/36 anonim válasza:
A legvégén mutatták mi lesz a következő részben, na akkor volt oylan, hogy egy szőke csaj énekelte, hogy "Touch me, touch me..." erre meg Feró is elkezdte parodizálni, hogy "Tuch me, tuch me..." (vagy valami ilyesmi) és erre a csaj elkezdi: "Feró neked van hangod?!" visszavág: "Nincs, de legalább én avgyok a Nagy Feró!". Szakadtam xD
13/36 anonim válasza:
absolut nem szimpatikus a keresztesi!!!!!
a fiatalabb pasi egész helyes...bár nemtom..
a feró kicsit paraszt....a zsid o meg nem gáz...
14/36 anonim válasza:
Nekem egyikse szimpatikus. Főleg Ildikó nem, ahogy játsza a fejét, meg pofákat vág..
15/36 anonim válasza:
De ha már fikázzátok Ildikót, legalább írjátok helyesen a nevét. Nem Keresztesi, hanem Keresztes.
16/36 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó volt:D Jobb mint a Megasztár..látszik hogy egy sikeres, igazolt, külföldi produkció!
17/36 anonim válasza:
Feró a legjobb, nem szarozik, megmondja a véleményét. Ez a Keresztes Ildikó szegény olyan rusnya mint a Szörnyella, egy az egyben rá emlékeztet, biztos szar érzés lehet úgy ott ülni mint énekes, hogy százszor jobbak vannak nála.
18/36 anonim válasza:
összeset utálom.. feróval az élen.
19/36 anonim válasza:
WWááá szerintem jobb volt a gigasztárnál, mellesleg azon szakadtam h "legenda csak egy van" de már az ötödik szériát erőltetik. az x faktor erősebb volt, szerintem Keresztes Ildikó is jó, csak nagyon csúnya :( pedig tudja mit csinál... amúgy én ezt fogom nézni az fix :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!