Kinek szurkoltok, és kit utáltok a Valói Világ 10-ből?
Sziasztok!
Nekem Renátó a leggusztustalanabb az egészben. Remélem, hogy nagyon hamar kiesik, vagy bármi olyat csinál amivel kizárják.
Fru is unszimpatikus lett, pedig az elején aranyosnak tűnt amikor beköltözött, de hát... Bálint a legszimpatikusabb, Ő vele tudok azonosulni a legjobban és talán Ő az egyetlen aki normális ott bent és tud gondolkodni a fejével. :D
Na és Ti, hogy vagytok vele?
Hat igen, mindenkinek van RTL-es kapcsolata, érdekes. :D Mondjuk az, hogy Győzike 10 éve ismeri Renatot, kicsit meglepődtem..
Frut most nagyon sajnálom szegényt, hogy ilyen rosszul érzi magát. De egyből ment oda Fruhoz a Moh és már simogatta stb. Szerintem direkt, hogy megmutassa Renatonak aki majd megnézi, hogy mar az övé lesz. Érdekes lesz. Ki lesz a következő kivalasztott szerintetek?
Dehogyis akart Moh bármit is mutatni... odament egy síró lányhoz, akinek most esett ki a párja ellene és vigasztalni próbálta. Egy emberi, teljesen normális gesztus volt.
Szerintem Vivi lesz a kiválasztott és remélem Frut viszi, végre együtt lehet a szerelmével, nem kell többet sírni.
Jaj, nagyon remélem, hogy nem Vivi és Fruzsi párbajoznak majd egymással, hiszen ők elég izgalmas karakterek, nem úgy, mint Robi vagy Bálint.
Úgy érzem, most kezd igazán beindulni a taktikázás és az igazi bosszú.
Virágot és Danit elég sokan nem kedvelik , ezért valószínűleg, ha valamelyiküket kiválasztják vagy kihívják, akkor elhagyja a villát.
A véleményeket elnézve, többen megutálták Bálintot, mert minősíthetetlenül viselkedett Vivivel szemben, viszont Robit még jobban dicsőítik, amit egyáltalán nem értek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!