Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Kinek szurkoltok, és kit...

Kinek szurkoltok, és kit utáltok a Valói Világ 10-ből?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nekem Renátó a leggusztustalanabb az egészben. Remélem, hogy nagyon hamar kiesik, vagy bármi olyat csinál amivel kizárják.

Fru is unszimpatikus lett, pedig az elején aranyosnak tűnt amikor beköltözött, de hát... Bálint a legszimpatikusabb, Ő vele tudok azonosulni a legjobban és talán Ő az egyetlen aki normális ott bent és tud gondolkodni a fejével. :D

Na és Ti, hogy vagytok vele?

2021. jan. 5. 20:45
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/126 anonim ***** válasza:
73%
Nekem mindig is szimpatikus volt Fru, az egyetlen aki kimondta a véléményét, akkor is ha nem tetszik a többieknek. Az külön tetszett benne, hogy szívta a Moh gyerek vérét, szerintem jogos volt, sokszor lapított, meghúzódott kikerülve minden konfliktust. Talán azért kezdtek el neheztelni rá többen, amiért agressziót akart kiváltani a csapatával Merciből? Hát arra csak azt tudom mondani, azzal lehet megtenni, aki vevő rá. Mások is provokáltak ott elég konfliktust, pl Gábor az elején teljesen fölöslegesen. Szerintem amúgy sem Amanda, sem Gina nem Fru miatt esett ki. Amanda jófej volt, de beszürkült a végére, Gina erős játékos volt, bárki más ellen visszament volna, rosszul választott ellenfelet. Egyébként már a lila kendőt sem kellett volna Renátónak hagynia, nem tudom mennyire lehet megírva ez az egész, de Gina helyében ott egy az egyben magamra csaptam volna a kendőt.
2021. jan. 20. 04:11
 102/126 anonim ***** válasza:
Az tuti, hogyha Fru is kiesik, akkor már tényleg nagyon unalmas lesz.
2021. jan. 20. 04:13
 103/126 anonim ***** válasza:
100%

Az utóbbi három vélemény mindegyikével egyetértek, sőt elég hasonlóan látom a szituációt, mint ti. ;)

Végre valaki, aki leírta, amit már többször mondta, miszerint sem Amanda sem pedig Gina nem a lány miatt esett, hanem a saját döntésüknek és viselkedésüknek köszönhetően.

Én is a műsor elejétől kezdve kedvelem Fruzsit, mert tényleg ő az a személy, aki kimondja a véleményét, akkor is, amikor más nem merne megszólalni.

Nagyon bízom benne, hogy nem esik ki, hiszen nagyon szórakoztató és bájos csaj. ;)

2021. jan. 20. 20:20
 104/126 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem az önfejlesztő hét után Fru fog kapni direkt egy lilakendöt (bár most már visszavett az arcából), mint a legtöbbet fejlődő személy a héten.
2021. jan. 22. 08:36
 105/126 anonim ***** válasza:
73%

Egyébként én is erre gondoltam.

Nekem mostanában nagyon szimpatikus, ahogy viselkedik.

A teljesítményét elnézve, úgy látom, hogy nem olyan buta csaj, habár van miben fejlődnie.

Véleményem szerint Merci vagy Fruzsi, esetleg Vivi érdemelné meg a védettséget, viszont én még Bálintra is látok esélyt a lila kendőt illetően.

2021. jan. 22. 14:25
 106/126 A kérdező kommentje:
Igazatok van, így sokkal szimpatikusabb a Fru, hogy nincs mellette a Renato. Nagyon elvolt nyomva szegény lány. Lányok közül Ő a legértelmesebb.
2021. jan. 26. 03:11
 107/126 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Fru a kedvencem. De szerintem kiesne Vivi ellen. :( Bárcsak Virágot vinné ki, ő annyira idegesít már.
2021. jan. 26. 07:16
 108/126 anonim ***** válasza:

Igen, tényleg kedvelhető személy, aki nem mellesleg őszinte is. :)

Nekem is egyre szimpatikusabb azóta, amióta a barátja kiesett. :)

Én is abban bízom, hogy Vivi nem őt hívja ki, hanem Virágot, mert nem szeretném már tovább nézni a féltékenységi rohamaikat Danival.

Egyáltalán nem örülnék neki, ha Fruzsi esne ki.

2021. jan. 26. 17:40
 109/126 A kérdező kommentje:
Virágot sajnáltam az elején és olyan kis szerény, ártatlan lánykának tűnt. De most már nem az.. Azt hiszi mindent jól csinál, se közben meg semmit, és tényleg alig látni belőle valamit.. Mindig a Dani seggeben van, amivel nincsen baj mert szereti, de akkor ne sertodjon be olyankor amikor ezt meg is mondjak neki.. Nekem Virág nem hiányozna jelenleg a villából.
2021. jan. 27. 04:02
 110/126 anonim ***** válasza:
100%

Én értem, hogy mire gondolsz, viszont a Danival való állandó civakodásuk már nem igazán érdekel.

Akinek régen otthon kellene lennie, ő Robi, hiszen folyamatosan megpróbálja elkerülni a párbajokat.

Merci és Fruzsi őszinték, sőt még szórakoztatóak is, akárcsak Vivi, ezért bent maradhatnának még a villában egy ideig.

Bálint viselkedése az utóbbi időben eléggé rossz irányba kezd elmenni, habár igyekszik jó tanácsokat adni a megmérettetésre készülő lánynak.

2021. jan. 27. 16:51
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!