Kinek szurkoltok, és kit utáltok a Valói Világ 10-ből?
Sziasztok!
Nekem Renátó a leggusztustalanabb az egészben. Remélem, hogy nagyon hamar kiesik, vagy bármi olyat csinál amivel kizárják.
Fru is unszimpatikus lett, pedig az elején aranyosnak tűnt amikor beköltözött, de hát... Bálint a legszimpatikusabb, Ő vele tudok azonosulni a legjobban és talán Ő az egyetlen aki normális ott bent és tud gondolkodni a fejével. :D
Na és Ti, hogy vagytok vele?
Az utóbbi három vélemény mindegyikével egyetértek, sőt elég hasonlóan látom a szituációt, mint ti. ;)
Végre valaki, aki leírta, amit már többször mondta, miszerint sem Amanda sem pedig Gina nem a lány miatt esett, hanem a saját döntésüknek és viselkedésüknek köszönhetően.
Én is a műsor elejétől kezdve kedvelem Fruzsit, mert tényleg ő az a személy, aki kimondja a véleményét, akkor is, amikor más nem merne megszólalni.
Nagyon bízom benne, hogy nem esik ki, hiszen nagyon szórakoztató és bájos csaj. ;)
Egyébként én is erre gondoltam.
Nekem mostanában nagyon szimpatikus, ahogy viselkedik.
A teljesítményét elnézve, úgy látom, hogy nem olyan buta csaj, habár van miben fejlődnie.
Véleményem szerint Merci vagy Fruzsi, esetleg Vivi érdemelné meg a védettséget, viszont én még Bálintra is látok esélyt a lila kendőt illetően.
Igen, tényleg kedvelhető személy, aki nem mellesleg őszinte is. :)
Nekem is egyre szimpatikusabb azóta, amióta a barátja kiesett. :)
Én is abban bízom, hogy Vivi nem őt hívja ki, hanem Virágot, mert nem szeretném már tovább nézni a féltékenységi rohamaikat Danival.
Egyáltalán nem örülnék neki, ha Fruzsi esne ki.
Én értem, hogy mire gondolsz, viszont a Danival való állandó civakodásuk már nem igazán érdekel.
Akinek régen otthon kellene lennie, ő Robi, hiszen folyamatosan megpróbálja elkerülni a párbajokat.
Merci és Fruzsi őszinték, sőt még szórakoztatóak is, akárcsak Vivi, ezért bent maradhatnának még a villában egy ideig.
Bálint viselkedése az utóbbi időben eléggé rossz irányba kezd elmenni, habár igyekszik jó tanácsokat adni a megmérettetésre készülő lánynak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!