Kinek szurkoltok, és kit utáltok a Valói Világ 10-ből?
Sziasztok!
Nekem Renátó a leggusztustalanabb az egészben. Remélem, hogy nagyon hamar kiesik, vagy bármi olyat csinál amivel kizárják.
Fru is unszimpatikus lett, pedig az elején aranyosnak tűnt amikor beköltözött, de hát... Bálint a legszimpatikusabb, Ő vele tudok azonosulni a legjobban és talán Ő az egyetlen aki normális ott bent és tud gondolkodni a fejével. :D
Na és Ti, hogy vagytok vele?
Fuh ez a senkiházi Virág de az idegeimre megy. Neki soha nincs kedve semmihez, csak feküdne egész nap, fájdalmas nézni a bamba fejét. Amit a villamestersége után leművelt, az egyenesen kiábrándító volt. "Jaj én nagyon jó villamester voltam, ugyan nem volt időm sem pedig kedvem vele foglalkozni, leszartam az egészet, de tök jó voltam, nem értem mi baja van a többeiknek." Az tetszett, hogy még Dani is picit leoltotta, hogy nagyon fordítva ül a lovon.
Amúgy a párbajon csakis Vivcsó, kedvenc emberem lett.
Nekem három ember van akit nagyon nem bírok: Fruzsi, Virág, Merci. Számomra ez a trió a legéletképtelenebb bent.
Fruzsi részéről ez egy nagy színjáték, főleg mikor azt mondta a riportban hogy mennyire megkedvelt mindenkit és nem gondolta volna, hogy ilyen jófejek a többiek. Hát... ha Renó jött volna vissza a párbajról vagy még mindig bent lenne 1-2 szövetségese akkor totál nem ezt mondaná, az ő szemében még mindig mindenki talpnyaló lenne. Most próbálja menteni a menthetetlent, hogy lapít és jópofizik mindenkivel. Örülök, hogy Vivi őt hívta ki, számára ez a párbaj lesz az igazán pofára esés, mert eddig mindig nagyképűen alábecsülte Vivit, hogy ő bárki ellen kiesne. Hát, szombaton meglátjuk. Tegnap a nyugiszobában már megint kezdte elővenni a régi énjét, amikor Dani meg Virág nem mögé álltak, látszott a fején, hogy már megint áskálódna, meg undorral beszélt Daniékról. Ez a lány nem változott semmit, csak nagyon rafkós, ez a vigyorgás csak a kameráknak meg a nézőknek megy.
Mercike számomra sunyi és szintén nagyon rafkós kiscsaj, mert mindig két kapura játszik. Ahogy beállt tegnap Fru mellé, az egyenesen elég szánalmas volt, pláne amit leműveltek ketten a nyugiszobában, puszilgatástól kezdve. Pedig nem is olyan rég még minden szrnak elhordták a másikat, meg ki akarták egymást zárattatni. Amikor Merci párbajozott akkor persze Vivi támogatta őt, ugyanezt eljátszotta a Gina-Bálint párbajnál is, hogy nem Bálint mögé állt be. És az a durva, hogy még Dani és Virág is Vivi mögé állt.
Virág meg már önmagában igénytelen és provokáló a stílusa, buta és beképzelt. Remélem Fru után ő lesz a következő kieső, Dani meg megmutatja végre magát a játékban az árnyéka, azaz Virág nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!