Kinek szurkoltok, és kit utáltok a Valói Világ 10-ből?
Sziasztok!
Nekem Renátó a leggusztustalanabb az egészben. Remélem, hogy nagyon hamar kiesik, vagy bármi olyat csinál amivel kizárják.
Fru is unszimpatikus lett, pedig az elején aranyosnak tűnt amikor beköltözött, de hát... Bálint a legszimpatikusabb, Ő vele tudok azonosulni a legjobban és talán Ő az egyetlen aki normális ott bent és tud gondolkodni a fejével. :D
Na és Ti, hogy vagytok vele?
Olvasva a kérdésre adott válaszokat, mindenki másképp látja a villalakókat.
Úgy gondolom, hogy ez nem okoz problémát, hiszen mindegyikőnk különböző személyiség.
Nálam Amanda viselkedése kiverte a biztosítékot, többször nem értettem vele egyet bizonyos szituációkban.
Ginát szórakoztató embernek tartottam, viszont sokszor alpári és elviselhetetlen módon viselkedett.
"Fru a nyomukba sem ér, mert őszinte és kimondja, ha valakivel problémája van, nem Bálinték facát copkodja, mint Merci és Virág."
Ezt a mondatot nem igazán tudom értelmezni.
Abban egyetértek, hogy ne magasztaljátok már Bálintot, aki mostanság eszméletlenül elszállt magától!
Vivi elég szimpatikus lány, mert nem ítélkezik mások felől.
Merci és Moh,illetve Virág és Dani kapcsolata állandóan ismétlődik, engem már nem "hoz lázba"...
Robi nem mindig a feltett kérdésre válaszol, direkt más irányba tereli a témát, ezért sem kedvelem őt.
Én Mercit és Fruzsit is nagyon bírom. ;)
Úgy látom, hogy két őszinte és szórakoztató lányt ismerhettünk meg személyükben. ;)
Renátó és Robi, a két srác, akiket nem tartok igazságosnak.
A Virág és Dani páros igazán kiborítóan viselkedik.
Moh nem mindig egyenes fiú, mert néha a saját csapdájába esik bele, amit később mindenképpen ki szeretne magyarázni.
Vivi és Bálint együtt érdekes személyek, viszont a csávó önmagában nem szimpi, nem úgy, mint a csaj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!