Kinek szurkoltok, és kit utáltok a Valói Világ 10-ből?
Sziasztok!
Nekem Renátó a leggusztustalanabb az egészben. Remélem, hogy nagyon hamar kiesik, vagy bármi olyat csinál amivel kizárják.
Fru is unszimpatikus lett, pedig az elején aranyosnak tűnt amikor beköltözött, de hát... Bálint a legszimpatikusabb, Ő vele tudok azonosulni a legjobban és talán Ő az egyetlen aki normális ott bent és tud gondolkodni a fejével. :D
Na és Ti, hogy vagytok vele?
Nem kedvelem: Renátó, (most már) Dani, Moh. Két agresszív, idegbeteg ember, a harmadik pedig egy t.ketlen kis sunyigyerek.
Akiket kedvelek:Bálint,Robi,Vivi. Robit néha viszont nem érzek teljesen biztosra, direkt el akar kerülni mindent, mindenkivel jóban akar lenni 🤷♂️
Én is nagyon kíváncsian várom a mai történéseket. ;)
Robival kapcsolatban hasonlóan vélekedem.
Úgy látom, hogy nem vagyok egyedül, hiszen többen nem szimpatizálnak Bálinttal. ;)
Virágról nem sokat olvastam eddig, bizonyára azért, mert egy ideje már folyamatosan ugyanazok az esetek játszódnak le.
Engem is rettentően irritál Bálint nagyképűsége és kétszínűsége Vivivel szemben.
Robi nem áll bele a konfliktusokba, sokszor nem azt mondja, amit gondol, úgyhogy nálam szimpátia alapján hátul helyezkedik el a sorban.
Moh és Merci nem tudnak megállapodni a kapcsolatukat illetően. xd
Virágról mi a véleményetek? xd
Jaj,engem valamelyik nap kiakasztott...
Tuti, hogy megjátssza magát, ahogy Merci és Fruzsi is mondták.
Danitól jobban csípem a lányt, mert szerethetőbb karakter, persze azért nem a kedvenc villalakóm.
Mostanában egyre kevesebben kedvelik, hiszen látjuk a folyamatosan ismétlődő vitáikat.
A lányok közül hárman is rendesnek tűnnek (Fruzsi nem mindig) , viszont Virág mostani megnyilvánulásait nem igazán tudom hova tenni.
A fiúkat tekintve is több embert bírok, akit nagyon megutáltam, ő Bálint.
Renátó sem a kedvencem, mert elég modortalanul viselkedik Fruzsival, sőt a múltkor Mercivel is.
Robit nem látom izgalmas karakternek, nem áll bele a vitákba, rendszerint semlegesnek vallja magát és képes a barátait is hátba támadni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!