VV10-el kapcsolatos jelenlegi véleményeket kaphatok?
Pl. ki a kedvenced, mit gondolsz ki nyeri, mit gondolsz a benti kapcsolatokról stb.
Én is nézem és kíváncsi vagyok hogy ki hogy gondolja jelenleg, mennyire egyezik meg másokkal a nézőpontom.
És egy fontos kérdés melyre mindenkitől választ akarok. Mit gondoltok Bálintról és arról hogy előreláthatólag harmadszor is visszajön?
Igen, én még mindig nem tartom igazságosnak, hogy ő esett ki.
Nekem rengetegszer eszembe jut, mert kíváncsi lettem volna a szórakoztató személyiségére.
Gina tényleg feldobta a műsort, hiszen rendszerint zajlottak körülötte az események, ugyan én nem kedvelem.
Most tuti más hangulat "uralkodna" a villában, ha a kiesők közül valaki visszamenne.
Én is azt gondolom, hogy egy trágár kifejezés miatt nem kellene valakinek kiesnie!
Egyébként a többiek sem a kulturált beszédről híresek, sőt egy-két villalakó tűrhetetlen hangnemben kommunikál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!