JoScrivner kérdése:
A jelenlegi koronavírusos valóság egy pozitív eredménye, hogy VÉGRE (annyi év után) sikeresen befejeztem életem első könyvét. Lenne esetleg valakinek kedve (és ideje) elolvasni és véleményezni?
Figyelt kérdés
Most jön az a rész, hogy szükségem lenne kívülállók észrevételeire és meglátásaira, de nehezen találok olyan embert ismerőseim körében, akinek oda merem adni... Ismeretlenek amúgy is könnyebben adnak őszinte kritikát, nem igaz?2020. ápr. 4. 18:47
1/11 anonim válasza:
Linket rakhatnál ki😂
Vagy jöhet a watswon@freemail.hu -ra ,köxy
2/11 anonim válasza:
Azért kérd ki az elhúnytak hozzátartozói véleményét is a "pozitív eredményról"!
3/11 anonim válasza:
Nyugodtan kirakhatod a linket, nem tudjuk, ki vagy, te sem, hogy mi kik, és el tudod különíteni a trollokat a konstruktív kritikát íróktól.
4/11 anonim válasza:
Meg kéne adni a sztori műfaját, ismertetőjét és elérhetőségét is!
5/11 A kérdező kommentje:
Pont azért próbálok erre az egy pozitív eredményre fókuszálni ezekben a nehéz napokban, mert sajnos a családom már így is eléggé megsínylette egészségügyileg és anyagilag is ezt az egész helyzetet.
2020. ápr. 4. 19:44
6/11 anonim válasza:
Időben be kellett volna zárkoznotok.
Legkésöbb Márc 15.
Mi megtettük....
Azóta sincs gond.
Április 2.-án már röhejes volt ez a bolti 5-5 darab.....
Szerencsére akciókkor bevásároltunk!
Kb 2 hónapig elleszünk élelmiszerrel.
A gyógyszer más kérdés,de a Benu webshop országosan szállit ki....
7/11 anonim válasza:
Attól függetlenül, hogy lepontoztál, megkérdem, mi a terved életed első könyvével?
Arra ugye nem számítasz, hogy a kiadók kapkodni fognak érte.
Ha viszont így van -aminek igencsak nagy az esélye- van-e annyid, hogy magánkiadásban megjelentesd?
Ha nincs, akkor a virusos valóság eredménye nem pozitív.
8/11 anonim válasza:
Szia! én szívesen beleolvasnék, úgyis közeleg a tavaszi szünet. Írj privátban,és elküldöm az e-mail-em. (Ha sci-fi vagy fantasy, akkor az nem érdekel, sry)
9/11 anonim válasza:
Szia engem is érdekelne a könyved szívesen elolvasnám :) írj rám és akkor megadom az email címem
10/11 anonim válasza:
Én is szívesen elolvasnám, privátban elküldheted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!