VV10-el kapcsolatos jelenlegi véleményeket kaphatok?
Pl. ki a kedvenced, mit gondolsz ki nyeri, mit gondolsz a benti kapcsolatokról stb.
Én is nézem és kíváncsi vagyok hogy ki hogy gondolja jelenleg, mennyire egyezik meg másokkal a nézőpontom.
És egy fontos kérdés melyre mindenkitől választ akarok. Mit gondoltok Bálintról és arról hogy előreláthatólag harmadszor is visszajön?
Unalmas. Nincsenek érdekes arcok. Még balhézni se tudnak rendesen.
Robi tűnik a legértelmesebbnek.
Gina jó szereplő, nélküle még unalmasabb lesz a társaság. Hülye volt, hogy Bálintot hívta ki. Danit kellett volna. Nem tudom elképzelni, hogy a stílusa bárkinek bejönne.
Bár én azon is meglepődtem, hogy a nyávogó csak nyert Amanda ellen. Ráadásul akkora aránnyal.
Szerintem azert nyert Merci, es azert akkora folennyel, mert Amandat szinte mindenki nagyon utalta... ugyhogy ellene szavaztak 😅
Gina nelkul unalmasabb lesz, en kedvelem, Renatonak kellene helyette tavozni...
Miért, téged meg az érdekelt amit Gina művelt bent.
Szegény nagyon buta, egy icipicit kellett volna gondolkodnia és nem úgy alakultak volna a dolgok.
Azt sem tudta megmondani hogy miért utálja ennyire Bálintot, nem tudta megfogalmazni 😀
Szerintem valójában nem is utálta, csak Fru tele dumálta az agyát.
Ki a kedvenc? - Nincsen igazán. A VV10 felszínes személyeket és nem egyéniségeket sorakoztatott fel.
Szeretem a műsort? - Alapvetően igen, sokat mutat abból, hogy egy bizonyos rétegnek mi a preferenciája, érdeklődése és hogyan rendezi a vélt vagy valós konfliktusokat.
Mi a véleményem Bálintról? - Megosztó. Érettebb a többieknél, némi média ismertséggel. Nem őt gondolom befutónak, hanem oldalpályás egy csendesebb játékost - pl Robit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!