Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV10-el kapcsolatos jelenlegi...

VV10-el kapcsolatos jelenlegi véleményeket kaphatok?

Figyelt kérdés

Pl. ki a kedvenced, mit gondolsz ki nyeri, mit gondolsz a benti kapcsolatokról stb.

Én is nézem és kíváncsi vagyok hogy ki hogy gondolja jelenleg, mennyire egyezik meg másokkal a nézőpontom.

És egy fontos kérdés melyre mindenkitől választ akarok. Mit gondoltok Bálintról és arról hogy előreláthatólag harmadszor is visszajön?

2021. jan. 2. 18:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
71%

Robit nagyon kedvelem, nekem ő kedvencem, remélem ő nyeri meg a játékot. Értelmes, és nagyon jól átlátja a dolgokat. Amikor Ginát Frura akarta rádumálni az nem azért volt, hogy a haverját, Bálintot mentse, hanem hogy a két patkány közül az egyik húzzon már el, illetve Ginának ellene simán lett volna esélye visszajönni. Bálintban azt kedvelem, hogy nagyon higgadt, és jól tud érvelni, jó a beszélőkéje. Sértegetés és trágárkodás nélkül is vitába tud szállni. Viszont már kicsit unalmas, hogy mindig ő megy párbajozni. Viszont remélem, hogy 1 párbaja még lesz, Renátóval és kint is hagyja a dagadékot. Frunak meg akkor már teljesen mindegy :D egyedül nem mer majd szembeszállni senkivel sem. Bárkit visz majd ki, vagy kiviszik, kint marad, ahogy Renátó is. Ha ezek ketten kiesnek akkor remélem soron követi őket a csapongó kis Mercike, aztán a szrkavaró Moh. Őket nagyon érdekembereknek látom, főleg ahogy nyalnak Bálintnak, mert tudják, hogy erős játékos. Mikor Merci legutóbb átállt Ginához.. na az elég szánalmas húzás volt. Ráadásul pont abba a csapatba, és pont ahhoz az emberhez, akik ki akarták őt "erőszak" miatt zárattatni :D nagyon buta ez a lány. Rajtuk kettőjükön kivűl Bálint csapatából a többi ember mindig Bálint mellett állt, őt támogatták.

Én úgy látom, hogy Dani és Moh között nagyon érik egy párbaj, ők ketten biztos, hogy menni fognak. Dani rühelli Moh-t, többször ki is nyílvánította.

Egyébként hülyeség előre azt szajkózni, hogy hát mi lesz ha Renátó meg Fru kiesik, barátok fognak egymás ellen párbajozni. Nem hinném, hogy ez így lesz. Annak idején az ötödik szériából Attila és Fecó is már a kezdetektől fogva milyen jóban voltak, egymás bizalmasai, legjobb barátok bent. Aztán a végéhez közeledve Attila kivitte Fecót párbajra. Vagy fordítva volt? Nem emlékszem...

A 3 finalista szerintem: Bálint, Robi, Virág.

2021. jan. 3. 18:54
 12/27 anonim ***** válasza:
53%

#9. Igen, az a lényeg hogy ki csinálja a műsort. De milyen műsort? Gina alpári, idegbeteg viselkedését nem nevezném műsornak, sem azt, hogy pl. Renátó beleköpött a barátnője szájába…

Én tök jókat nevetek a másik csapaton.

2021. jan. 3. 19:28
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy több olvasóban ellenszenvet keltek,de nálam Merci a nyerő .

A kapcsolatokról a véleményem:

Fru és Renátó a leg ellenszenvesebb ,a "kapcsolatukat " nem is értem, de számomra kritikán aluliak együtt és külön külön is

Dani és Virág kapcsolata abból a szempontból elfogadhatóbb számomra hogy Dani őszinte volt Virággal hogy nem akarja becsapni ,elmondta hogy ne számítson semmi komolyra ( mai összefoglalóban ugye szerelmet vallott,de ezt meglátjuk még hogy alakul)

Virág pedig a maga módján szimpatikus , remélem nem lesz esélytelenebb a győzelemre Dani miatt

Merci és Moh kapcsolata szintén érthetetlen számomra , bár szurkoltam hogy Moh részéről is legyenek érzések, ez eddig sajnos nem így lett

Hogy mennyire korrekt Mercivel,nem tudom, párszor szexre jó volt,utána hirtelen elutasítja

Többi játékos közül aki szimpatikus az Robi . Akivel nem tudnék együtt élni az Fru, Renátó, Vivi.

2021. jan. 6. 01:03
 14/27 anonim ***** válasza:
Jo meglatasok Elena 😊
2021. jan. 6. 05:45
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Ki fog esni sorba a Fru és a Renátó. Egyre elviselhetetlenebbek. Renátó menjen minél előbb haza.
2021. jan. 6. 23:04
 16/27 anonim ***** válasza:

Az alábbi linken egy szavazást találtok, ahol szimpátia alapján lehet látni a jelenlegi állást.

[link]

A következő napokban leadott voksok által még inkább világossá válik a sorrend, ezért szavazzatok Ti is!

2021. jan. 13. 20:00
 17/27 anonim ***** válasza:

Tök jó lenne, hogyha Renáto kihívná Vivit, akit mindenki annyira gyengének gondol, és a nézők visszaküldenék őt 98 %-kal.

Mindenki megborulna bent, főleg Fru, de a többiek is csak néznének hogy ez most mi😀

Egyébként szerintem erre van is esély, mert a nagy bátor, hős Renato nem meri majd kihívni Moht.

2021. jan. 13. 20:14
 18/27 anonim ***** válasza:

Igen, elképzelhető, hogy Vivit hívja ki, mert a műsor eleje óta eléggé megváltozott a kapcsolatuk.

Én Robit is esélyesnek tartom, mert még ő sem párbajozott.

Az első esetben egyértelmű a voksom, a másodikban már nem teljesen.

Akiket nem hív ki, ők Merci, Fruzsi, Dani és Bálint.

2021. jan. 13. 21:06
 19/27 anonim ***** válasza:

Az alábbi linken egy szavazást találtok, ahol szimpátia alapján lehet látni a jelenlegi állást.

[link]

A következő napokban leadott voksok által még inkább világossá válik a sorrend, ezért szavazzatok Ti is!

2021. jan. 19. 20:31
 20/27 anonim ***** válasza:
Mercészes éppen csak bejött, már ki is küldték, jó lenne tudni, hogy miért? Nemcsak ő dubajozott. Gina pedig igencsak pörgött, feldobta az egészet.
2021. jan. 19. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!