Valóvilág nézők? Szerintetek Amanda visszamegy a villába?
Igen, én is gondoltam már erre.
Csak Renátóval tudja ezt megcsinálni. De azért a szánalmas, hogy így akar képernyőre kerülni. Bement a villába a nagy elveivel, hogy ő nem fog összejönni senkivel, végképp nem fog szexelni senkivel stb. ahhoz képest egy hónap múlva már teljesen máshogy viselkedik 😀
Értem én hogy ez egy játék, de ezzel a taktikával még senki nem nyert. Kicsit többet kellene gondolkodni, esetleg 10-ig elszámolni mielőtt megszólal, mert ahogy kinyitja a száját, kiesik belőle a kapanyél.
#26 Csak az volt a kérdés az RTL belenyúl-e vagy nem, egyértelmű volt hogy súlyos alázás lesz Merci részéről, mert akkora utálat van Fruék felé, amivel még rátettek egy lapáttal a párbaj előtti napokban.
Nagyképűség, arrogancia, szrkeverés, kamuk, néző és egymás hülyének nézése (Fru csicskáztatja végig Renátót, ő meg örömmel játssza a bohócot), állandó rosszindulat. Ezek nem valami jó pontok, persze hogy rühellik őket. Ez a pár idióta egymást hergeli, hogy a másik csapat ellenük van és mindent kitervelnek, közben lóf*szt se csinálnak, csak jól érzik magukat együtt.
Gina alapvetően szórakoztató és kedvelhető, bőven jól érezné magát a másik teamben, de inkább hülyeségeken lovagol. Kit érdekel a Digo meg a vele kapcsolatos sérelme, akit ismert pár hete? Ez is csak egy kreált ostobaság, hogy legyen mit a másikhoz vágni. Ha ugyanazt hozza a ma már trióra zsugorodott bagázs, mint Amandánál, akkor könnyen repülhet ő is. Akár a leggyengébb Vivi/Virág ellen is kiesne, mert akkora ellenszenvet váltanak így ki.
Azért ez a 18% kicsit gáz. Ezt nevezik csúfos vereségnek. Én ha már kiesnék inkább menjek haza szoros párbajjal minthogy ennyire alulmaradjak.
Amúgy azt azért tudni érdemes, hogy ezen a párbajon nem csak Amanda ellen, hanem Fru és Renátó ellen is szavaztak, ezért kapott így ki.
15 vagyok
Abban viszont én is mernék fogadni, hogy az ezentúl azon lesz az RTL, hogy minél tovább bent maradjon Fruzsina (más bűnbakot keresnek, lila kendőt kap valamilyen feladatra).
Ezt írtam 24-én. Na??? Mit mondtam? :D Tudtam én, hogy kell még nekik Fru, nélküle túl barátságos lenne a légkör. Aztán rátették a lila kendőt, a facebookon meg háborognak az emberek. :D Szerintem meg jól tették, én élvezem, hogy kiosztja a többieket. Nem Barátok köztöt akarok nézni. :D Viszont Ginát sajnálom, neki nagyon nem kéne kiesni még. Szerintem ő azért erős karakter, ha kihívja kisegér tuja Moh barátunkat, akkor szerintem visszamegy.
Szerintem is már csak azért is bent fogja tartani a stáb a Grincset és ducimaci Rencsit :D
Azért is kaptak ketten lilakendöt gyorsan mert a szerkesztök tudták, hogy a pápaszemes ki fog esni, aztán a kövi kiválasztáson Fruzsika menne, utána Rencsi, aztán nem lesz bent, aki balhézzon. Ez a lilakendös bohóckodás szándékos volt a részükröl, hogy bevédjék Fruzsikát. Emlékszem, anno VV Fannival is eljátszották ezt az iskolahéten. Fanni a stréber diákok közül lekerült a bukottak közé, eközben Laci öt akarta kihivni párbajra, és Fanni vesztett is volna, a tanárúr meg hirtelen odaadta a lila kendöt Fannikának, mint a hét legszorgalmasabb diákjának :D az RTL nagyon ügyesen keresi a kiskapukat (és ezt legtöbbször a lila kendövel) hogy bizonyos játékosokat tetszés szerint tetszöleges ideig benttartasak, mert nélkülük meghalna a müsor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!