Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért utálják a fiatal fiúk SP-t?

Miért utálják a fiatal fiúk SP-t?

Figyelt kérdés

Szinte az összes fiatal fiú utálja SP-t. Nem nagyon értem hogy miért. Voltam ma koncerten, és nagyon jó volt. Annyira rendes Sp. Ráadásul jól is néz ki, és izmos is. Eddig is nagyon szerettem, de most mégjobban. Szerintem féltékenyek a fiúk hogy nem lehetnek olyan jók mint Éder Krisztián.

13/L

2010. júl. 10. 23:22
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
És SP meg azért a neve mert gyors volt kosárba és Speedy Gonzalezről kapta. Nem mert gerinctelenül szerzett a SOUTh Parkról hírnevet. Nevetséges amit mondasz. Én nem vagyok rá féltékeny elismerem hogy ha ennyi tini szereti előadóként csak tud valamit de a hangja nem valami jó de ezt ő is elismeri és a zenéjét meg többnyire a stílus miatt nem szeretem. De mivel mondtam én rocker vagyok szóval én inkább olyan akarok lenni mint Gene Simmons.
2011. júl. 7. 16:24
 62/64 anonim ***** válasza:
Meg amúgy arról se ő tehet hogy jól keres meg szeretik a csajok. Ő csak simán ez az érzelmesebb stílusába adta elő a számait és énekelt a csajoknak meg bejön. Ez nem az ő hibája ő csak magát adja és ez sokkal fontosabb.
2011. júl. 7. 16:25
 63/64 anonim ***** válasza:
Te meg 23:03-as egy szánalom vagy. Fogalmazni se tudsz de okoskodsz hogy ki a jó pasi. Majd akkor biztos az egész női társadalom IAN Somelhandert vagy kit linkeltél be fogja szeretni mert Ő EGY JÓ PASI. Ez ízlések és pofonok, stílusok kérdése. Annyira bírom hogy mint a királynők így belinkelitek hogy jaj Johnny Depp a jó pasi mert nekem van ízlésem. Ja persze mindenkinek más a szép nincs olyan hogy ő egy jó pasi azt szeresse az egész világ. Idióta -.-
2011. júl. 7. 16:36
 64/64 anonim ***** válasza:
azon az izmos képen csak nevettem. amúgy én utálom!mert nagyon nyálas számai vannak és nem sok tehetsége és nem akarlak megbántani de csak a 12,11,max 13 éves kis csajok szeretik 16/F
2011. szept. 20. 16:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!