Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért utálják a fiatal fiúk SP-t?

Miért utálják a fiatal fiúk SP-t?

Figyelt kérdés

Szinte az összes fiatal fiú utálja SP-t. Nem nagyon értem hogy miért. Voltam ma koncerten, és nagyon jó volt. Annyira rendes Sp. Ráadásul jól is néz ki, és izmos is. Eddig is nagyon szerettem, de most mégjobban. Szerintem féltékenyek a fiúk hogy nem lehetnek olyan jók mint Éder Krisztián.

13/L

2010. júl. 10. 23:22
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
"Annyira rendes Sp. Ráadásul jól is néz ki, és izmos is." Az lehet, de hogy énekelni nem tud, az meg biztos. NEM AZT KÉNE NÉZNI, HOGY HOGY NÉZ KI, HANEM HOGY ZENEILEG MENNYIRE TEHETSÉGES.
2010. júl. 12. 20:54
 42/64 anonim ***** válasza:
Zeneileg még az alsógatyám is tehetségesebb nála...
2010. júl. 12. 20:57
 43/64 anonim ***** válasza:

20:57 igazad van =D

előtted író voltam

16/L

2010. júl. 12. 21:03
 44/64 anonim ***** válasza:

Ne pontozzatok le, mert ez vélemény.

DE magamról azt tudom elmondani, hogy azért nem szeretem, mert úgy van ott a Zenei szakmában hogy, mondjuk úgy khhhm semmi hangja NINCS. És ez vitathatatlan. 2. túl feltünű a ruhája a szílusa, a haja... ez a tinilányoknak bejön... nekünk nem -_-'

És nem féltékenység. Pl. Justin Bieber zenéje nem rossz, attól hogy most ő menő attól én nem utálom. Sp-t viszont igen...

14/f

2010. júl. 12. 22:03
 45/64 anonim ***** válasza:
ugh...dzsásztin bíbör zenéje nem rossz??? -.-" Háttőőő egy hányós szmájli jóljönne! Akkormár inkább hajrá SP! :)
2010. júl. 12. 22:18
 46/64 anonim ***** válasza:

Na jó... kicsit erős tulzás volt :D

DE 1 zenéje azért jó.. bár abba Sean Kingston is segít :P

De azért SP-nél még 1 normális számot se találtam :P

2010. júl. 12. 22:26
 47/64 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte leszek. Az összes magyar tinicelebet akiket a Viva Tv-n láttok (SP, Barbee, Lola, Hien, AFC, Tóth Gabi ….stb.), oxigén palack nélkül ki kellene lőni őket a Holdra, aztán félúton felrobbantani az űrhajót, ott énekeljenek (pontosabban nyávogjanak) amikor a molekuláik ott keringenek a kozmoszban. Ezek nem sztárok sztár a 2PAC, a Bob Marley és az AC/DC, ők azok voltak. De SP? Egy kis csíra aki tehetségtelen, nem véletlenül van az, hogy a rajongói 99,9 %-a, hisztis, nagypofájú 13-17 éves kiscsajok, normális 18 év fölötti ember ilyen nyálas szart nem hallgat. Egy AC/DC koncerten a 6 évestől az 50 évesig mindenki ott van, SP koncertjén hányszor és hány 18 év felettit láttok, nagyon keveset, ennyi. De ti Bravo Girl magazinnal agyatokat frissen átmosva, istenítitek ezt az SP-nek nevezett 20 kilós gilisztát, mert trendi. Meg sem tudjátok logikusan magyarázni, hogy miért szeretitek SP zenének nevezett zörgését, csak annyit tudtok mondani, hogy: „Jaj SP, de cukcsi vagy! Pusszancs, láwcsi!” Ez nem válasz, látjátok, hülyék vagytok még ti ehhez.
2010. júl. 13. 14:32
 48/64 anonim ***** válasza:
Nem csak a fiatal fiúk, hanem azok, akiknek van ízlésük..
2010. júl. 13. 22:19
 49/64 anonim ***** válasza:
Dzsásztin bíbör zeneileg...hmmm őt k.b. a zoknimhoz tudnám hasonlítani...
2010. júl. 13. 22:21
 50/64 anonim ***** válasza:
FankaDeli (Kőházy Ferenc) fedezte még fel annak idején. Régen underground hiphopot játszott több kevesebb sikerrel. Aztán jött egy 180 fokos fordulat, elővette ezt a popos nyálas szart. FankaDelit gyakorlatilag letagadja. Így éli szánalmas életét.
2010. júl. 13. 23:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!