Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért utálják a fiatal fiúk SP-t?

Miért utálják a fiatal fiúk SP-t?

Figyelt kérdés

Szinte az összes fiatal fiú utálja SP-t. Nem nagyon értem hogy miért. Voltam ma koncerten, és nagyon jó volt. Annyira rendes Sp. Ráadásul jól is néz ki, és izmos is. Eddig is nagyon szerettem, de most mégjobban. Szerintem féltékenyek a fiúk hogy nem lehetnek olyan jók mint Éder Krisztián.

13/L

2010. júl. 10. 23:22
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
Hát ne haragudj,én tényleg nem akarlak bántani,nem is tudom hogyan fogalmazzak... Nekem még mindig nem lett az esetem,de látszik a képen,hogy "próbálkozik" valami férfiasabb külsőt adni magának... Én tiszteletbe tartom,hogy Te szereted,de megérteni sosem fogom,hogy mit esznek rajta ennyire a csajok.
2010. júl. 11. 00:13
 22/64 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) . Megértenéd ha lány lennnél .
2010. júl. 11. 00:15
 23/64 A kérdező kommentje:
Kétértelmű a válaszod. Bocsi ha lány vagy.
2010. júl. 11. 00:16
 24/64 anonim ***** válasza:
Lány voltam,a második 23.34-es :)
2010. júl. 11. 00:17
 25/64 anonim ***** válasza:

ez nem izom hanem k*rva vékony és csontos...na mind1

nem hinném, hogy féltékenységből utálják, inkább mert nyálas. Majd a idősebb leszel le is fogod tagadni azt is, hogy valaha tetszett neked...

2010. júl. 11. 00:22
 26/64 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon a levegőbe vannak a vállai. Fel van fújva. Magyarán mondva kokszol. Sok ilyen korombeli (18-20) fiút ismerek, aki 2-4 hét alatt "gyúrta" ki magát. :)
2010. júl. 11. 00:34
 27/64 anonim ***** válasza:
hahaha 21, jó vicc
2010. júl. 11. 00:48
 28/64 anonim ***** válasza:

Minden kornak megvannak a maga ideáljai.

Nekünk a 80-as években más volt, példának okáért Mi fiúk Samantha Fox-ért Sabrináér, Sandráért, Kim Wildeért, a lányok pedig Morten Harket vagy, hogy kell írni ( A-HA ) Duran Duran énekeséért, a Modern Talking-ért voltunk, voltak oda.

Nem kell itt ócsárolni senkit, hiszen nem egy fegyvert a feje felett lebegtető gengsztert imádnak a csajok, hanem egy fiatal gyereket, aki próbál belőlük megélni.

Ha ezt szeretik tegyék, az idő úgy is hoz majd egy újabb "sztárt" és SP is idővel a feledés homályába vész. Lásd Tokyo Hotel.

2010. júl. 11. 11:06
 29/64 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem.

13L

2010. júl. 11. 12:09
 30/64 anonim ***** válasza:
Na, ha ez a srác izmosnak számít nektek, akkor megnyugodtam, hogy mégsem vagyok egy csontkollekció :D
2010. júl. 11. 14:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!