Miért utálják a fiatal fiúk SP-t?
Szinte az összes fiatal fiú utálja SP-t. Nem nagyon értem hogy miért. Voltam ma koncerten, és nagyon jó volt. Annyira rendes Sp. Ráadásul jól is néz ki, és izmos is. Eddig is nagyon szerettem, de most mégjobban. Szerintem féltékenyek a fiúk hogy nem lehetnek olyan jók mint Éder Krisztián.
13/L
ez nem izom hanem k*rva vékony és csontos...na mind1
nem hinném, hogy féltékenységből utálják, inkább mert nyálas. Majd a idősebb leszel le is fogod tagadni azt is, hogy valaha tetszett neked...
Minden kornak megvannak a maga ideáljai.
Nekünk a 80-as években más volt, példának okáért Mi fiúk Samantha Fox-ért Sabrináér, Sandráért, Kim Wildeért, a lányok pedig Morten Harket vagy, hogy kell írni ( A-HA ) Duran Duran énekeséért, a Modern Talking-ért voltunk, voltak oda.
Nem kell itt ócsárolni senkit, hiszen nem egy fegyvert a feje felett lebegtető gengsztert imádnak a csajok, hanem egy fiatal gyereket, aki próbál belőlük megélni.
Ha ezt szeretik tegyék, az idő úgy is hoz majd egy újabb "sztárt" és SP is idővel a feledés homályába vész. Lásd Tokyo Hotel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!