Szinte az összes fiatal fiú utálja SP-t. Nem nagyon értem hogy miért. Voltam ma koncerten, és nagyon jó volt. Annyira rendes Sp. Ráadásul jól is néz ki, és izmos is. Eddig is nagyon szerettem, de most mégjobban. Szerintem féltékenyek a fiúk hogy nem lehetnek olyan jók mint Éder Krisztián.
Kösz a kimerítő választ utolsó, már nem halok meg hülyén.
A magam 40 évével, olyan neveket soroltatok itt fel, hogy azt sem tudtam ezek a lények élnek a földön.
Viszont az AC/DC vel tisztában vagyok. :D
2010. júl. 14. 10:24
52/64 anonim válasza:
Utolsó...hát akkor fejlődni kéne a korral :)
Én meg a te fiatalságodban menő sztárokat nem nagyon ismerem de nem is akarom:)
2010. júl. 14. 11:19
53/64 anonim válasza:
ma 10:24 hidd el nem sokat hagysz ki:D HA egyrakásba vágjuk az összes mai sztárocskát, egy legyintéssel kicsinálja őket ac/dc.
én mindig annak a híve voltam, hogy önmagában zenei stílusért nem utálok senkit és semmit, hiszen attól hogy én rock-ot hallgatok, még van aki a hiphop-ot vagy a popot szereti. De minden stílusnak meg van az alja és a teteje. És ha tágan nézzük (világ és kor szinten is) SP a popszakma legalja, ellenben ha szűken, a mai társadalomra kitekintve... hát sokan szeretik, hallgassátok, de fentartom a jogot hogy ne nézzem a vivatvt, és lesz*rjam mi van SP.vel.
2010. júl. 14. 12:27
54/64 anonim válasza:
10:24 Ne is akard megtudni =D
16 éves lány vagyok, pont az ilyen pénzért gyártott divatzenék célközönségének tagja, mégis inkább hallgatok régebbi, de igényes zenéket. De azért be kell vallani, a mai előadók közül is vannak jók. =) Csak nem őket tolja a média. :/
2010. júl. 14. 20:50
55/64 anonim válasza:
nem csak a fiúk a lányok is és azért mert gay (magyatrul meleg!!!)
2010. júl. 18. 23:01
56/64 anonim válasza:
ja amúgy aki szereti SP 13 évessen annak nincs izlése pl ő egy jó pasi: [link]
De SP ez röhejes
2010. júl. 18. 23:03
57/64 anonim válasza:
Ennyi szarul informált .....-ot.... Sp nem a South parkot nyulta le,hanem a Speedy becenevéből szedte. És nem 25 éves hanem 21,izmosnak egyáltalán nem az.
2010. júl. 21. 10:13
58/64 anonim válasza:
Azthittemcsak én utálom, de kiderült nem. :D
13/l
2010. aug. 7. 11:06
59/64 anonim válasza:
Azért utálják, mert sz@r. Igen, láttam élőben, soproni vagyok:)
2011. jún. 27. 23:11
60/64 anonim válasza:
Én 13 éves fiú vagyok és rocker. SP ZENÉJÉT utálom de szerintem is korrekt srác. Mert szerintem ha meleg lenne az se lenne baj csak akkor ha olyan meleg lenne aki az utcán mások szeme láttára úgy öltözködne értitek hogy azt már a gyerekednek nem szívesen mutatnád hogy ez a normális. De SP szerintem nem is meleg egy kettő meg akkor korrekt meleg mert én nem mondanám hogy a gyerekem ne nézzen rá. És azért is korrekt mert ő mondta a FRizbiben hogy ő előadónak titulálja magát mert ő szerinte se énekel túl jól jobban mint a Ganxsta de rosszabul mint a Caramel pedig szerintem azért a Caramel se egy világszint. Szóval nem egy öntelt p*cs normális srác aki elismeri hogy tényleg nem valami nagy hűhó a hangja de előadónak mindenképpen jó mert másfél milliós nézettséget láttam az egyik videója alatt szóval. És nem SP-t kell utálni mert csak a tinik szeretik. Én inkább az olyanokat nem bírom mint a kérdező aki csak azért szeret valakit mert helyes és izmos ilyen kis tudatlan hülye tinilányokat. SP nem lenne a barátom mert inkább ilyen érzelmesebb tipus a számai is olyanok én meg ugye rocker vagyok de szerintem korrekt gyerek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!