Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért utálják a fiatal fiúk SP-t?

Miért utálják a fiatal fiúk SP-t?

Figyelt kérdés

Szinte az összes fiatal fiú utálja SP-t. Nem nagyon értem hogy miért. Voltam ma koncerten, és nagyon jó volt. Annyira rendes Sp. Ráadásul jól is néz ki, és izmos is. Eddig is nagyon szerettem, de most mégjobban. Szerintem féltékenyek a fiúk hogy nem lehetnek olyan jók mint Éder Krisztián.

13/L

2010. júl. 10. 23:22
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
SP rövidétés a soproni p0csfejet jelenti
2010. júl. 10. 23:36
 12/64 anonim ***** válasza:
100%

Majd pár évet komolyodsz, és megtudod miért utálják sokan:) Amúgy más kérdés, h utálják csak, vagy pl. napiszaron ócsárolják, mert szerintem az ugyan olyan gyerekes és szánalmas, mint ha szeretné.

Am szerintem nem is néz ki jól, nincs hangja és legfőkébb nem izmos, meg többen tuálják mint szeretik. 17/l

2010. júl. 10. 23:39
 13/64 A kérdező kommentje:

én is jót röhögök rajtatok... meg azon a csajon is aki nem szereti sp-t. Jó vicc. Mintha SP-t akarnám, úgy beszéltek. Igazatok van, nem ti láttátok élőben.;) miért is ilyen bunkóktol kérdezgetek nem tudom.. Köszi a válaszokat felnyitottátok a szememet és rájöttem hogy miylen könnyű bunkónak lenni hazudozni, és elitélni a másikat, ja meg leszólni..

SP(L)(L)(L)

leszarom a véleményeteket.. azt hittem lesz egy normális válasz aztán aki nem hiszi h izmos vegyen fel mesenre oks? küldök egy képet... én csináltam..bkincs@windowslive.com köszpusz

2010. júl. 10. 23:42
 14/64 A kérdező kommentje:
bocs az utolsónak egy értelmes válaszoló..
2010. júl. 10. 23:43
 15/64 anonim ***** válasza:
anyukád üzeni, hogy nemszeretné ha megfarkalna téged ez a SP
2010. júl. 10. 23:45
 16/64 anonim ***** válasza:
szerintem sem néz ki jól (bár ez relatív), viszont semmi hangja nincs. ezt még az is hallja, akinek nincs hallása, én viszont zenével foglalkozom, ezekben a körökben mozgok. Bár én lány vagyok, de szerintem a fiúk nem is őt magát utálják, hanem azt, hogy a lányok odavannak érte (helyettük :P) 22 éves? :O 15-nek néztem max :D
2010. júl. 10. 23:45
 17/64 anonim ***** válasza:
Feltöltheted ide is azt az izmos képet... :) Kíváncsi vagyok mennyit férfiasodott...
2010. júl. 10. 23:49
 18/64 A kérdező kommentje:
hogyan kell?
2010. júl. 10. 23:51
 19/64 anonim ***** válasza:

[link]

ide töltsd fel a képet,majd a linket írd meg.

2010. júl. 10. 23:56
 20/64 A kérdező kommentje:
2010. júl. 11. 00:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!