Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit szóltok Patiszon nyilatkoz...

Mit szóltok Patiszon nyilatkozatához?

Figyelt kérdés

Múlt héten volt valamelyik műsorban (Reflektor, esetleg Fókusz, már nem tudom) késő este, hogy Robert Pattinson - asszem eredetileg így írják a nevét - azt nyilatkozta, hogy Budapest ronda, az ő társadalmi rangjának nem felel meg, soha nem lakna itt, a magyar rajongói meg idegesítőek! Dióhéjban ennyi.

Ha ezek után nekem azt mondja valaki, hogy ez a bájgúnár nem hordja fenn a taknyos orrát, az nem mond igazat!

2010. júl. 9. 15:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
74%

Amúgy igaza van abban is, h.kicsit sokat gondolunk magunkról.Ok. h.sok a magyar Nobel-díjas meg mit tudom én,de ennek egyébként alapvetően nincs köze a magyarságukhoz.A sikeres magyarok többsége ugyanis vagy csak visszamenőleg sokadik ágon magyar származású,vagy már fiatalon más ország polgára lett,és ott lett sikeres...A magyar nők a legszebbek a világon közhely se igaz...(nő vagyok amúgy..)Nem kell nagyképűnek,hencegőnek lenni.

Nem kell ilyen érzékenyen reagálni Patiszon szavaira..Inkább el kéne rajta gondolkodni.

2010. júl. 9. 18:48
 12/20 anonim ***** válasza:
81%
És nemigaza van?Teljes mértékben egyetértek vele.Ezek a kis hülye p.csák amit műveltek mikor itt volt hát az valami szégyen volt még én is szégyelltem magam, a tv előtt.És Budapestben mi a szép a sok hajléktalan meg a kutyaszar a járdán?
2010. júl. 9. 19:15
 13/20 anonim ***** válasza:

És ha a magyarok büszkék magukra az miért baj?Egyből nagyképűek, de ha az amerikaiak vagy a többi nemzetiség büszkék magukra arra amit csinálnak azzal semmi baj nincsen, csak akkor van baj ha a magyarok büszkék magukra!

egyébként tény van benne igazság,vannak olyan részek Budapesten ahol nem szép a látvány kutyaszar meg hajléktalanok, de hol nincs így?? Minden országba/városba vannak olyan helyek ahova az ember nem szívesen megy inkább kikerüli. Így van ez Bp-el és a többi várossal is...

Jobb lett volna ha üres kézzel megy oda? A gulyásleves az még ok (elvégre azt is mondta róbert patiszon,hogy finom volt) de az a dvd átadás- na az gáz volt.Persze megis fogja nézni inkább előbb kidobja..:D

Egyébként meg az országunk szép lenne, ha nem itt tartanánk és tennék is ellene. De hát ugyan jobb így a sz@rban élni!

2010. júl. 9. 19:21
 14/20 anonim ***** válasza:
64%
Végre egy őszinte ember.Hát mi is gyűlöljük ezt a szemétdombot nem kell álszenteskedni.
2010. júl. 9. 19:22
 15/20 A kérdező kommentje:
Azért én megkérdezném a drágától, hogy vajon a golyóstollat, amivel az autogrammjait osztogatja, azt ki találta fel... :S
2010. júl. 9. 19:36
 16/20 anonim ***** válasza:
68%

jaja!

utálom az amerikaiakat

olyan beképzeltek

mi már 895-óta itt vagyunk... mióta is van amerika??

les.arom robertkét!

2010. júl. 9. 19:52
 17/20 anonim ***** válasza:
65%

Azért az is biztos, hogy nem a leglepukkantabb kerületbe vitték el városnézni. Már ha egyáltalán kíváncsi volt valamire. Egyem meg a drága szívét, hát azért jönnek ide forgatni, mert itt a legolcsóbb!!! Élni a lehetőséggel, aztán meg leszólni egy országot, hát gusztustalan.

Tény, hogy amit a híradókban láttam, az őrült kiscsajok visítása, ájuldozása, enyhén szólva is idegesítő, de mit csinálnak az Oscar gálára gyülekező sztárokkal a rajongóik?

Itt a segge alá rakták a luxust, és azért vannak olyan VALÓDI SZTÁROK akik legalább jó képet vágnak Budapesthez, és nem fikázzák. Amerikában is minden nagyvárosnak megvan a luxus- és nyomornegyede. Gyerekkorában biztos aranybilibe kellett végeznie a dolgát, különben nem törölték ki a fenekét.

Szemét kis majom, aki eddig azt sem tudta, hogy van ilyen ország. Igaza van egy korábbi válaszolónak: menjen Etiópiába >:-(

2010. júl. 9. 20:01
 18/20 anonim ***** válasza:
szerintem jó,hogy van véleménye,mert ahogy már elhangzott minden sztár,amelyik megviziteli mo-t aztmondja h o de jo,meg olyan jo.legalább őszinte volt. viszont az egész beszélgetés során megfigyelhető volt a nagymértékű cinikusság,nekem ez egyáltalán nem tetszett..
2010. júl. 9. 22:10
 19/20 anonim ***** válasza:
97%

soha nem volt nekem szimpatikus ez a fickó, meg szerencsére megúsztam ezt a hülye vámpírmániát is, nem abban a korban vagyok, de azért még a belinkelt interjún is direkt úgy fordították a szavait, hogy ellenségesnek tűnjön. ez az M1 felelőssége, meg gondolom Návai Anikóé, akit egyébként rühellek, de ez más tészta.

sajnos nem találom, hogy alámondás nélkül hol lehet megnézni ezt az interjút, de egy ponton (amikor a lepukkant városrész lakóiról beszél, hogy mindenki rohant az utcára, amikor megtudták, hogy ki ő és mentek autogramot kérni) kihallatszik, azt mondja they vagy everybody valszeg "were so nice about it" vagyis mindenki olyan kedves volt. az, hogy nem is Európában érezte magát nem leszólás volt, hanem a fíling volt olyan, nem feltétlenül negatívra gondolt. és egyébként megkérdezték, hogy mire emlékszik legjobban. hát ez olyan élmény volt, amit korábban nem élt át, úgyhogy ezt mesélte el. nem szólt le senkit és nem hordta fenn az orrát.

de legalább jól látszik, hogy még egy videóinterjút is úgy manipulálnak a fordítás hangvételével, ahogy akarnak.

és mindezt úgy mondom, hogy nem szimpi amúgy a fickó.

2010. júl. 10. 18:18
 20/20 anonim ***** válasza:
....
2010. aug. 11. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!