Mit szóltok Patiszon nyilatkozatához?
Múlt héten volt valamelyik műsorban (Reflektor, esetleg Fókusz, már nem tudom) késő este, hogy Robert Pattinson - asszem eredetileg így írják a nevét - azt nyilatkozta, hogy Budapest ronda, az ő társadalmi rangjának nem felel meg, soha nem lakna itt, a magyar rajongói meg idegesítőek! Dióhéjban ennyi.
Ha ezek után nekem azt mondja valaki, hogy ez a bájgúnár nem hordja fenn a taknyos orrát, az nem mond igazat!
komolyan ezt mondta?:o
hát takarodjon innen a francba.többet ne jöjjön ide.
hülye kis undormány beképzelt sz@rrág.ó róbert patiszon-.-
Engem eddig se érdekelt meg ez után se.
Bp egyes részei meg tényleg nagyon rondák, igaza van!
az okés,hogy vannak Bp-en egyes részek amik csúnyák.
meg hogy a rajongói idegesítőek?én ugyan nem szeretem ezt a patiszon gyereket, de azért számíthat rá ,hogy sokan megutálják ezért.
társadalmi rangjának nem felel meg- miért ki ő b@zdmeg?menjen Etiópiába, na vajon ott mit szólna?
16.18 pontosan!nem hogy befogná a lepcses száját de még ilyeneket mond az egész világ előtt...hát jó sok bőrréteg lehet a pofáján-.- eddig se kedveltem de ezek után még jobban fogom utálni.
lekéne rángatni a magas lóról ,hogy jó nagyot zuhanjon. túlságosan is nagyképű lett, a rajongói nélkül most sehol se lenne!
Itt a teljes interjú, azért kicsit más a valóság mint a szájról szájra járó info.
http://www.youtube.com/watch?v=4J1n-NT9NK0&feature=player_em..
VAlószínűleg életükbe nem láttak filmforgatást"- hát b@szod jóhogy mikor nem Hollywoodban vagyunk -.-
Na meg ez a nagy tudása...Előszőr jó lenne ha utánanézne a magyar feltalálóknak aztán röhögjön ki minket.
utálom a fickót,de most igazat adok neki:D
Sok magyar is utálja a hazáját,akkor ő mit szeressen benne??
Amúgy meg én azt utálom mikor a sztárok agyondícsérik az országot,(ezt hiszik ez kötelező protokoll-elem),közben semmmit se láttak belőle,semmit se tudnak róla..
Inkább legyen őszinte és mondja meg a negatív véleményét..Amúgy meg a riportet irtó ciki volt azzal h.kaját vitt neki.Gulyást azt hiszem..Undorító:S
Szóval nekem szimpibb lett Patiszon:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!