Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit szóltok Patiszon nyilatkoz...

Mit szóltok Patiszon nyilatkozatához?

Figyelt kérdés

Múlt héten volt valamelyik műsorban (Reflektor, esetleg Fókusz, már nem tudom) késő este, hogy Robert Pattinson - asszem eredetileg így írják a nevét - azt nyilatkozta, hogy Budapest ronda, az ő társadalmi rangjának nem felel meg, soha nem lakna itt, a magyar rajongói meg idegesítőek! Dióhéjban ennyi.

Ha ezek után nekem azt mondja valaki, hogy ez a bájgúnár nem hordja fenn a taknyos orrát, az nem mond igazat!

2010. júl. 9. 15:54
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
70%

komolyan ezt mondta?:o

hát takarodjon innen a francba.többet ne jöjjön ide.

hülye kis undormány beképzelt sz@rrág.ó róbert patiszon-.-

2010. júl. 9. 15:57
 2/20 anonim ***** válasza:
83%

Engem eddig se érdekelt meg ez után se.

Bp egyes részei meg tényleg nagyon rondák, igaza van!

2010. júl. 9. 15:58
 3/20 anonim ***** válasza:
65%

az okés,hogy vannak Bp-en egyes részek amik csúnyák.

meg hogy a rajongói idegesítőek?én ugyan nem szeretem ezt a patiszon gyereket, de azért számíthat rá ,hogy sokan megutálják ezért.

társadalmi rangjának nem felel meg- miért ki ő b@zdmeg?menjen Etiópiába, na vajon ott mit szólna?

2010. júl. 9. 16:00
 4/20 anonim ***** válasza:
64%
Oké, hogy ezt gondolja, de hogy képes ezt ország-világ előtt kijelenteni??! Azért ezzel nagyon jól elássa magát, legalább próbálná meg titkolni, hogy mennyire sznob és nagyképű lett. A rajongók által lett "sztár", inkább hálásnak kellene lennie, hogy ennyien szeretik.
2010. júl. 9. 16:18
 5/20 anonim ***** válasza:
32%

16.18 pontosan!nem hogy befogná a lepcses száját de még ilyeneket mond az egész világ előtt...hát jó sok bőrréteg lehet a pofáján-.- eddig se kedveltem de ezek után még jobban fogom utálni.

lekéne rángatni a magas lóról ,hogy jó nagyot zuhanjon. túlságosan is nagyképű lett, a rajongói nélkül most sehol se lenne!

2010. júl. 9. 16:19
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Itt a teljes interjú, azért kicsit más a valóság mint a szájról szájra járó info.

http://www.youtube.com/watch?v=4J1n-NT9NK0&feature=player_em..

2010. júl. 9. 16:32
 7/20 anonim ***** válasza:
22%

VAlószínűleg életükbe nem láttak filmforgatást"- hát b@szod jóhogy mikor nem Hollywoodban vagyunk -.-

Na meg ez a nagy tudása...Előszőr jó lenne ha utánanézne a magyar feltalálóknak aztán röhögjön ki minket.

2010. júl. 9. 16:40
 8/20 anonim ***** válasza:
75%
Hát kicsit más megközelítés az igaz, de a videó alapján még rosszabb, mert mégcsak ki sem mondja igazából, hogy nem szereti a magyarokat, hanem csak körbeírja, úgy hogy mi magyarok nagyképűek("azt hiszik, mindent ők találtak fel"), szenzációhajhászok ("ez az aláírás érhet valamit"), szegények, akik lepusztult helyen laknak, és visszamaradottak vagyunk ("nem láttak még filmforagtás") ja és hogy M.o. nem ér fel Európa többi részéhez. Inkább mondta volna azt, hogy nem tetszett neki semmi, legalább akkor az őszinteségét lehetne dicsérni.
2010. júl. 9. 16:46
 9/20 anonim ***** válasza:
32%
Na ezen a ponton utáltam meg ezt a papucsot!
2010. júl. 9. 18:36
 10/20 anonim ***** válasza:
60%

utálom a fickót,de most igazat adok neki:D

Sok magyar is utálja a hazáját,akkor ő mit szeressen benne??

Amúgy meg én azt utálom mikor a sztárok agyondícsérik az országot,(ezt hiszik ez kötelező protokoll-elem),közben semmmit se láttak belőle,semmit se tudnak róla..

Inkább legyen őszinte és mondja meg a negatív véleményét..Amúgy meg a riportet irtó ciki volt azzal h.kaját vitt neki.Gulyást azt hiszem..Undorító:S

Szóval nekem szimpibb lett Patiszon:D

2010. júl. 9. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!