Rántott patiszon "bebundázva", de nem kisütve állhat egy éjszakát a hűtőben?
Figyelt kérdés
Kicsimnek sütnék, de csak holnap tudunk találkozni és szeretném ha frissen tudnám odaadni neki, de a munka nagyját szeretném ma este elvégezni, hogy reggel már csak kisütni kelljen. Viszont félek, hogy kiengedi a levét, vagy valami ilyesmi. Úgy gondoltam, hogy nem sózom meg (fiúként nem sok mindent tudok ezekről a dolgokról)2010. szept. 26. 15:36
1/5 anonim válasza:
el fog ázni, inkább süsd elő és amikor ennétek süsd még 2 percig forró olajban
2/5 anonim válasza:
Épp az a lényeg, hogy panírozás előtt legalább fél órát álljon besózva, így kiengedi a levét, panírozd be és simán eláll a hűtőben holnapig, én is sütöttem már ki másnap, sütés után ugyanolyan finom, ropogós lett, mint máskor. Sőt, én le is szoktam fagyasztani, mert utálok panírozni, egyszer bepanírozok egy nagyobb adagot bedobom a fagyóba és csak elő kell venni, ha enni akarunk, pár perc alatt kisül.
3/5 A kérdező kommentje:
Úgy érted, hogy a sózástól kiengedi a levét, így a panírban már nyugodtan állhat? bocs, hogy értetlenkedek
2010. szept. 26. 17:32
4/5 anonim válasza:
Igen sózással enged levet, de attól még a panírban elázik, ha ne sütöd ki röktön.
5/5 anonim válasza:
Készítsd frissen,az a tuti!A panírozás egy részével megvagy szinte annyi idő alatt,amíg az olaj felmelegszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!