Szerintetek mitől fél Robert Patiszon?
Figyelt kérdés
A helyzet az,hogy firkálgattam,és lerajzoltam Robert bácsit ilyedt pofával,tökre kétségbeesve. De nem tudom,mit rajzoljak mögé. NEm ilyen alap vámpírdolgok kénének,és nem is olyanok,amik már voltak (Penge, Van Hellsing).
Félreértés ne essék, utálom az Alkonyatot,csak ahogy firkálok lesz belőlle ami lesz XD De ez nagyooooon piszkálja a csőröm :S
2010. dec. 18. 10:33
2/13 A kérdező kommentje:
D':
2010. dec. 18. 10:59
3/13 A kérdező kommentje:
De magamat már lerajzoltam egyszer a lapra,és egosnak tűnnék T-T
2010. dec. 18. 10:59
6/13 M@x válasza:
mit hazudoztok? Mindenki tudja hogy mindentől fél de az első én vagyok a 2. pedig Chuck Norris!
7/13 anonim válasza:
a tini rajongóktól , múltkor is olvastam valamit hogy majdnem elütötte egy kocsi mert megkergették
8/13 anonim válasza:
Csák Nörissz vagy pedig egy hagymát áruló kereskedő...esetleg egy palota pincsi ( a farkasokat jelképezve..xD)
9/13 anonim válasza:
"Robert Patiszon"
Vagy irto béna vagy, vagy egy hülye!!!
De ha már ... hát ahogy kirtad, a név alapján attolhogy megeszik!
10/13 anonim válasza:
Köztudott, hogy Csillagtök Róbert legnagyobb félelme Chuck Norris.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!