Én vagyok Robert Pattanás. Van üzeneted, amit úgy gondolsz megosztanál velem, illetve az itt jelenlévő olvasókkal?
Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 22:20
1/12 anonim válasza:
Én meg az ifjabb Chuck Norris és mindjárt kinyomlak.
2/12 anonim válasza:
Gyorsan ugorj, mert ha nem sietsz, a végén majd pattan más.
3/12 A kérdező kommentje:
Én pedig kiszippantom a véredet, ecsém! De majd fésülködés után :D
2010. jún. 20. 22:28
4/12 anonim válasza:
Hány rajongódat etted már meg? Valamint nem véletlenül egy patiszon volt az apád?
5/12 anonim válasza:
Sokkal rövidebb lett volna a kérdésed, ha úgy teszed fel hogyaszongya: Én vagyok Robert Pattanás! Van mondanivalód?"
6/12 anonim válasza:
ejj a csicseriborsó mindenit, mikek folynak itten!
7/12 anonim válasza:
Igen, Bella vagyok és jó lenne, ha hazajönnél, mert Nessie óbégatása az agyamra megy, és hamarosan visszafutok Jake karjaiba, ha tovább ülsz a neten ahelyett, hogy a családoddal lennél!
Ja, hogy nem Edward vagy? Az mindegy, te már úgyis vámpír maradsz mindenkinek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!