Mi jó pattanás ellen? (humor verzió)
Figyelt kérdés
Manapság naponta felteszi valaki a kérdést. Gondolom ezt abból az apropóból teszi, hogy az eddigi kérdések olvasása során nem kapott kielégítő választ.
Ezt valamilyen szinten orvosolnunk kell... :)
2010. febr. 4. 14:53
1/16 A kérdező kommentje:
Pattanásra én a gumikalapácsot ajánlom. Naponta 3x5 ütést kell mérni a pattanásra hogy visszahúzódjon.
Mellékhatásként enyhe fejfájás előfordulhat.
Satufake
2010. febr. 4. 14:55
3/16 anonim válasza:
Magadnak válaszolsz a kérdésedre vagy csak skizofrén vagy? Ez milyen szánalmaaas XD
4/16 A kérdező kommentje:
csak megkezdtem a sort :))
2010. febr. 4. 14:58
5/16 anonim válasza:
Drótkefével kell dörzsölni, fürdés után. Hatásos, eltűnik mind.
6/16 anonim válasza:
Mivan neked még soha nem volt pattanásod azért csúfolod így a többieket akiknek van! Am nekem sincs hála az istennek de a legjobb barátnőm teli van vele mindennap jót röhögök a háta mögött rajta!!! háháháh istenem de jó! sztem kalapácsal üsse ki!!
7/16 anonim válasza:
Nem árt, ha a fürdést nem halasztjuk a következő évre! Különben már csak az ujjászületés! Ami kinyom...
8/16 anonim válasza:
Pattanás ellen csakis a rugalmasság elvesztését javaslom, ami a nők esetében jön magától, azt mondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!