Mi a véleményetek Belkovics Róbert telefonbetyárról?
Figyelt kérdés
Sztem kib*szott jó dumája van és mindezt halál nyugodtan adja elő XDD
Aki még nem hallotta volna: http://www.youtube.com/watch?v=wItvQvoWxJs
2011. ápr. 14. 23:06
2/13 anonim válasza:
Egy-egy jó szava van, de amúgy kínos, meg néha irtó unalmas. A jósnőset végigszenvedtem, néha már azért röhögtem, mert annyira hosszan volt szar. Lehetnének jobb szövegei. De aki nem vicceset, hanem kínosat akar, annak hajrá.
3/13 anonim válasza:
Szép szinű a telo,de a többi nem ér egy zseb sz..t.
4/13 anonim válasza:
Nagyon nyugodt alak de majd felvesz egyszer.
5/13 anonim válasza:
Szerintem nagyon jóó nekem negyon bejön!:D:D
6/13 anonim válasza:
Némelyik tényleg gyenge lett, nem jön át a poén, de sok nagyon betalált. A nyílászárós Pali pl. jól sikerült Zsoltom, Zsozsikám, 12/B/A, meg ahogy képes terelni meg elbizonytalanítani embereket pl. a bababoltot felhívva "mikor b@szott utoljára, hogy a ruhák ott vannak" "folyamatosan" Á, folyamatosan szokott.
A fogorvosos is jó lett, egyből levágta, hogy poén és felvette a kesztyűt.
7/13 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön. Nem feltétlenül ez a felvétel, mind tetszik.
8/13 anonim válasza:
szerintem nagyon nagy :DDD kár hogy manapság nem csinál 1-2 ilyet xDDDDD
9/13 anonim válasza:
Szerintem elképesztő a pali, rohadt nagy :)
10/13 anonim válasza:
Elmegy egynek ,de Mreredeti-ék klasszisokkal jobbak. Ezen a néven megtalálod a Youtube-on a felvételeket. Diplomata úr, Erőmű úr, Köcsög úr, Matyiné, Fehérné, ezek a legjobbak talán. A no. 1 meg a Beátás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!