Horváth Derona kérdése:
Robert Pattinson tényleg vámpír és csillog a napfényben, vagy csak színész?
Figyelt kérdés
2012. márc. 6. 15:25
2/9 anonim válasza:
Csillámló... Ezt a félinformációt! Hiszen ő egy csillámpóni! :D
3/9 anonim válasza:
szerintem meg csillámf@szláma :D
4/9 anonim válasza:
Robert Pattinsont szeretem, csak néha úgy néz ki, mint egy csöves! A haja szerte szét, borostás, minden baja van... azt mondják, hogy Robert nagyon büdös néha :D
De egyébként vámpírként jól néz ki! Sajnos nem olyan a való életben :DD
5/9 anonim válasza:
- Ugyebár a képen is láthatjátok, a New York-i Szabadságszobor egyik kezében könyvet tart, a másikban fáklyát. Ki tudja megmondani, mit jelképez a fáklya? Tessék, Móricka!
- Azt, hogy sötétben nem lehet olvasni.
6/9 anonim válasza:
Első három válaszon behaltam :DDDD Kösz gyerekek :D
7/9 anonim válasza:
de hát ő csillámvámpír! Simon is megmondta!
http://www.youtube.com/watch?v=l89U1kioMaw
lényeg 4:41-től! ott kezdődik a Twilight Vélemény! És odab*sz!
8/9 Jookoo válasza:
Hát azért színésznek nem mondanám,ahogy az Antifaces is megmondta ennyi erővel a fákat és a virágokat is a stáblistára tehették volna,azokban is volt annyi beleélés mint a 12 éves lányok szerint "Dögös Robiban"(Egyébként röhej,hogy két Dögös Robi is van de egyik sem dögös és egyik sem normális)
9/9 anonim válasza:
Állítólag színész, de ki tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!